Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει Yogurt Bark με φυστικοβούτυρο και Rude Health Low Sugar Granola για καλοκαιρινό σνακ! Μια συνταγή που θα κλέψει μόνο 5 λεπτά από τον χρόνο σου! 😉 Δες πιο κάτω πως να την φτιάξεις!

Χτυπάμε σε μπολ το γιαούρτι με το μέλι.
Απλώνουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
Βάζουμε το φυστικοβούτυρο σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και προσθέτουμε σε ακανόνιστα σχήματα πάνω στο γιαούρτι.
Ρίχνουμε διάσπαρτα την granola και τις φράουλες.
Βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα, ξεφορμάρουμε και σπάζουμε σε κομμάτια.
Ingredients
Directions
Χτυπάμε σε μπολ το γιαούρτι με το μέλι.
Απλώνουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
Βάζουμε το φυστικοβούτυρο σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και προσθέτουμε σε ακανόνιστα σχήματα πάνω στο γιαούρτι.
Ρίχνουμε διάσπαρτα την granola και τις φράουλες.
Βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα, ξεφορμάρουμε και σπάζουμε σε κομμάτια.