CategoryDifficultyBeginner

Ribeye Steak στο τηγάνι με αρωματικά + σάλτσα D&L Diablo Sauce = Συνδυασμός φωτιά! Ακολούθησε τα βήματα του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου για να φτιάξεις το πιο λαχταριστό steak με λίγη δόση έντασης! Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins

ΥΛΙΚΑ
 200 γρ. Ribeye
 1 κ.γ ελαιόλαδο
 1 κ.σ βούτυρο
 2 κλωναράκια θυμάρι
 1 σκελίδα σκόρδο
 D&L Diablo Sauce
 Αλάτι
 Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

2

Αλατοπιπερώνουμε καλά το ribeye steak και από τις δύο πλευρές. Έπειτα το τοποθετούμε στο τηγάνι και ψήνουμε για 3 λεπτά από την κάθε πλευρά.

3

Προσθέτουμε το σκόρδο, το θυμάρι, και το βούτυρο στο τηγάνι και με ένα κουτάλι "λούζουμε" το κρέας με το ζωμό που έχει δημιουργηθεί.

4

Αφαιρούμε το κρέας από το τηγάνι και το τοποθετούμε σε ένα ταψί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για να ξεκουραστεί. Η μέθοδος αυτή θα βοηθήσει το κρέας να μαλακώσει και να κρατήσει όλη τη γεύση του.

5

Προσθέτουμε D&L Diablo Sauce.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 200 γρ. Ribeye
 1 κ.γ ελαιόλαδο
 1 κ.σ βούτυρο
 2 κλωναράκια θυμάρι
 1 σκελίδα σκόρδο
 D&L Diablo Sauce
 Αλάτι
 Πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

2

Αλατοπιπερώνουμε καλά το ribeye steak και από τις δύο πλευρές. Έπειτα το τοποθετούμε στο τηγάνι και ψήνουμε για 3 λεπτά από την κάθε πλευρά.

3

Προσθέτουμε το σκόρδο, το θυμάρι, και το βούτυρο στο τηγάνι και με ένα κουτάλι "λούζουμε" το κρέας με το ζωμό που έχει δημιουργηθεί.

4

Αφαιρούμε το κρέας από το τηγάνι και το τοποθετούμε σε ένα ταψί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για να ξεκουραστεί. Η μέθοδος αυτή θα βοηθήσει το κρέας να μαλακώσει και να κρατήσει όλη τη γεύση του.

5

Προσθέτουμε D&L Diablo Sauce.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ribeye steak στο τηγάνι με αρωματικά και σάλτσα D&L Diablo Sauce από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 475 times, 1 visits today)