Οι καλοκαιρινές διακοπές θέλουν συνταγές με..φαντασία! 😉 Γι' αυτό και ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής φτιάχνει ένα διαφορετικό και ξεχωριστό σε γεύση ριζότο με Riso Gallo Arborio, γαρίδες, σταφύλι και δυόσμο! 🍴 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε ένα κατσαρολάκι τσιγαρίζουμε το ελαιόλαδο με το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε το ριζότο μας και σβήνουμε με λευκό κρασί.
Σταδιακά προσθέτουμε ζωμό μέχρι να ψηθεί το ριζότο μας.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τις γαρίδες, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με λευκό κρασί.
Τέλος, προσθέτουμε το ριζότο μας, το σταφύλι, τον ψιλοκομμένο δυόσμο, το σχοινόπρασο.
Χυλώνουμε με βούτυρο, παρμεζάνα και σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Σε ένα κατσαρολάκι τσιγαρίζουμε το ελαιόλαδο με το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε το ριζότο μας και σβήνουμε με λευκό κρασί.
Σταδιακά προσθέτουμε ζωμό μέχρι να ψηθεί το ριζότο μας.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τις γαρίδες, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με λευκό κρασί.
Τέλος, προσθέτουμε το ριζότο μας, το σταφύλι, τον ψιλοκομμένο δυόσμο, το σχοινόπρασο.
Χυλώνουμε με βούτυρο, παρμεζάνα και σερβίρουμε.