Η Ιταλία… στο πιάτο σου! Αυτή η συνταγή ριζότο με Riso Gallo Arborio και κατσικίσιο τυρί θα σε κάνει να πεις La Vie Est Belle! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή! Buon Appetito!

Λιώνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Μόλις ο αφρός υποχωρήσει, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το αλάτι.
Μαγειρεύουμε μέχρι το κρεμύδι να μαλακώσει, για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το θυμάρι μαζί με το ρύζι και μαγειρεύουμε για ένα λεπτό.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το λευκό κρασί στην ίδια κατσαρόλα και ανακατεύουμε περιστασιακά, μέχρι να εξατμιστεί το υγρό.
Μαγειρεύουμε μέχρι το ρύζι να αποκτήσει κρεμώδη υφή, για περίπου 20-25 λεπτά.
Ρίχνουμε μέσα στο ρύζι την παρμεζάνα, το μισό μαϊντανό και το μοσχοκάρυδο.
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μαϊντανό και το κατσικίσιο τυρί.
Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε!
Ingredients
Directions
Λιώνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Μόλις ο αφρός υποχωρήσει, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το αλάτι.
Μαγειρεύουμε μέχρι το κρεμύδι να μαλακώσει, για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το θυμάρι μαζί με το ρύζι και μαγειρεύουμε για ένα λεπτό.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το λευκό κρασί στην ίδια κατσαρόλα και ανακατεύουμε περιστασιακά, μέχρι να εξατμιστεί το υγρό.
Μαγειρεύουμε μέχρι το ρύζι να αποκτήσει κρεμώδη υφή, για περίπου 20-25 λεπτά.
Ρίχνουμε μέσα στο ρύζι την παρμεζάνα, το μισό μαϊντανό και το μοσχοκάρυδο.
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μαϊντανό και το κατσικίσιο τυρί.
Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε!