CategoryDifficultyBeginner

Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλλής μπαίνει ξανά στην κουζίνα του Food Stories και κάνει την ανατροπή 😉 Σου δείχνει πως να φτιάξεις ρυζόγαλο με ρύζι Riso Gallo, Familia Pure Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα 🍎 Μετά από αυτή τη συνταγή θα ξεχάσεις ότι προηγούμενο έχεις δοκιμάσει! 🥄 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις!

Yields3 Servings
Prep Time5 minsCook Time20 minsTotal Time25 mins

ΥΛΙΚΑ
 250 γρ. ρύζι Riso Gallo
 500 γρ. νερό
 500 ml γάλα αγελαδινό
 400 ml κρέμα γάλακτος
 1 φακελάκι βανίλια
 2 κόκκους κάρδαμο
 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
 4 κ.σ. Familia Pure Granola
 4 κ.σ. μαρμελάδα St. Dalfour Μήλο και Κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε μια κατσαρόλα σιγοβράζουμε το γάλα, την κρέμα, την ζάχαρη την βανίλια και το κάρδαμο μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.

2

Παράλληλα, σε μια άλλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε νερό για να ψήσουμε το ρύζι.

3

Όταν περάσουν 12 λεπτά, μεταφέρουμε το ρύζι μέσα στην κατσαρόλα με το γάλα.

4

Αφού δέσει το ρύζι με το γάλα, αφαιρούμε τους κόκκους από το κάρδαμο και το σερβίρουμε στα μπολάκια μας.

5

Μόλις κρυώσει, βάζουμε πάνω από κάθε ρυζόγαλο μαρμελάδα και γκρανόλα.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 250 γρ. ρύζι Riso Gallo
 500 γρ. νερό
 500 ml γάλα αγελαδινό
 400 ml κρέμα γάλακτος
 1 φακελάκι βανίλια
 2 κόκκους κάρδαμο
 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
 4 κ.σ. Familia Pure Granola
 4 κ.σ. μαρμελάδα St. Dalfour Μήλο και Κανέλα

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε μια κατσαρόλα σιγοβράζουμε το γάλα, την κρέμα, την ζάχαρη την βανίλια και το κάρδαμο μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.

2

Παράλληλα, σε μια άλλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε νερό για να ψήσουμε το ρύζι.

3

Όταν περάσουν 12 λεπτά, μεταφέρουμε το ρύζι μέσα στην κατσαρόλα με το γάλα.

4

Αφού δέσει το ρύζι με το γάλα, αφαιρούμε τους κόκκους από το κάρδαμο και το σερβίρουμε στα μπολάκια μας.

5

Μόλις κρυώσει, βάζουμε πάνω από κάθε ρυζόγαλο μαρμελάδα και γκρανόλα.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ρυζόγαλο με Riso Gallo, Familia Pure Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλλή
(Visited 284 times, 3 visits today)