Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλλής μπαίνει ξανά στην κουζίνα του Food Stories και κάνει την ανατροπή 😉 Σου δείχνει πως να φτιάξεις ρυζόγαλο με ρύζι Riso Gallo, Familia Pure Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα 🍎 Μετά από αυτή τη συνταγή θα ξεχάσεις ότι προηγούμενο έχεις δοκιμάσει! 🥄 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις!

Σε μια κατσαρόλα σιγοβράζουμε το γάλα, την κρέμα, την ζάχαρη την βανίλια και το κάρδαμο μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Παράλληλα, σε μια άλλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε νερό για να ψήσουμε το ρύζι.
Όταν περάσουν 12 λεπτά, μεταφέρουμε το ρύζι μέσα στην κατσαρόλα με το γάλα.
Αφού δέσει το ρύζι με το γάλα, αφαιρούμε τους κόκκους από το κάρδαμο και το σερβίρουμε στα μπολάκια μας.
Μόλις κρυώσει, βάζουμε πάνω από κάθε ρυζόγαλο μαρμελάδα και γκρανόλα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε μια κατσαρόλα σιγοβράζουμε το γάλα, την κρέμα, την ζάχαρη την βανίλια και το κάρδαμο μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Παράλληλα, σε μια άλλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε νερό για να ψήσουμε το ρύζι.
Όταν περάσουν 12 λεπτά, μεταφέρουμε το ρύζι μέσα στην κατσαρόλα με το γάλα.
Αφού δέσει το ρύζι με το γάλα, αφαιρούμε τους κόκκους από το κάρδαμο και το σερβίρουμε στα μπολάκια μας.
Μόλις κρυώσει, βάζουμε πάνω από κάθε ρυζόγαλο μαρμελάδα και γκρανόλα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!