CategoryDifficultyBeginner

Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και φτιάχνει scrambled eggs με αβοκάντο και Sacla πέστο λιαστής ντομάτας 🥑🍅 Το απόλυτο brunch σε περιμένει να το δημιουργήσεις 😪 Τι περιμένεις; Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins

ΥΛΙΚΑ
 1 κ.σ. Sacla Sundried Tomato Pesto
 3 αυγά
 1 κ.γ. βούτυρο
 1 κ.γ. ελαιόλαδο
 1 φέτα ψωμί
 ½ αβοκάντο
 1 κ.σ. τυρί κρέμα
 6 φύλλα μαϊντανό
 2 ντοματίνια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Προσθέτουμε ελαιόλαδο σε ένα μέτριο τηγάνι, σε δυνατή φωτιά.

2

Έπειτα, χτυπάμε καλά τα αυγά με ένα πιρούνι.

3

Προσθέτουμε τα αυγά στο τηγάνι μαζί με 1/2 κ.σ. πέστο και 1 κ.γ. βούτυρο.

4

Στη συνέχεια, ανακατεύουμε με σπάτουλα απαλά με κάθετες κινήσεις δημιουργώντας κύματα μέχρι να ψηθούν τα αυγά.

5

Παράλληλα, ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα με το υπόλοιπο πέστο.

6

Ψήνουμε την φέτα του ψωμιού μας στο τηγάνι ή σε τοστιέρα.

7

Απλώνουμε στο ψωμί το τυρί κρέμα με το πέστο, από πάνω προσθέτουμε κομμένο το αβοκάντο σε φέτες και έπειτα προσθέτουμε τα αυγά.

8

Τέλος, γαρνίρουμε με φύλλα μαϊντανού και ντοματίνια.

9

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1 κ.σ. Sacla Sundried Tomato Pesto
 3 αυγά
 1 κ.γ. βούτυρο
 1 κ.γ. ελαιόλαδο
 1 φέτα ψωμί
 ½ αβοκάντο
 1 κ.σ. τυρί κρέμα
 6 φύλλα μαϊντανό
 2 ντοματίνια

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Προσθέτουμε ελαιόλαδο σε ένα μέτριο τηγάνι, σε δυνατή φωτιά.

2

Έπειτα, χτυπάμε καλά τα αυγά με ένα πιρούνι.

3

Προσθέτουμε τα αυγά στο τηγάνι μαζί με 1/2 κ.σ. πέστο και 1 κ.γ. βούτυρο.

4

Στη συνέχεια, ανακατεύουμε με σπάτουλα απαλά με κάθετες κινήσεις δημιουργώντας κύματα μέχρι να ψηθούν τα αυγά.

5

Παράλληλα, ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα με το υπόλοιπο πέστο.

6

Ψήνουμε την φέτα του ψωμιού μας στο τηγάνι ή σε τοστιέρα.

7

Απλώνουμε στο ψωμί το τυρί κρέμα με το πέστο, από πάνω προσθέτουμε κομμένο το αβοκάντο σε φέτες και έπειτα προσθέτουμε τα αυγά.

8

Τέλος, γαρνίρουμε με φύλλα μαϊντανού και ντοματίνια.

9

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Scramble eggs με Sacla Pesto λιαστής ντομάτας από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 66 times, 1 visits today)