Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και φτιάχνει scrambled eggs με αβοκάντο και Sacla πέστο λιαστής ντομάτας 🥑🍅 Το απόλυτο brunch σε περιμένει να το δημιουργήσεις 😪 Τι περιμένεις; Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Προσθέτουμε ελαιόλαδο σε ένα μέτριο τηγάνι, σε δυνατή φωτιά.
Έπειτα, χτυπάμε καλά τα αυγά με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε τα αυγά στο τηγάνι μαζί με 1/2 κ.σ. πέστο και 1 κ.γ. βούτυρο.
Στη συνέχεια, ανακατεύουμε με σπάτουλα απαλά με κάθετες κινήσεις δημιουργώντας κύματα μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
Παράλληλα, ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα με το υπόλοιπο πέστο.
Ψήνουμε την φέτα του ψωμιού μας στο τηγάνι ή σε τοστιέρα.
Απλώνουμε στο ψωμί το τυρί κρέμα με το πέστο, από πάνω προσθέτουμε κομμένο το αβοκάντο σε φέτες και έπειτα προσθέτουμε τα αυγά.
Τέλος, γαρνίρουμε με φύλλα μαϊντανού και ντοματίνια.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Προσθέτουμε ελαιόλαδο σε ένα μέτριο τηγάνι, σε δυνατή φωτιά.
Έπειτα, χτυπάμε καλά τα αυγά με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε τα αυγά στο τηγάνι μαζί με 1/2 κ.σ. πέστο και 1 κ.γ. βούτυρο.
Στη συνέχεια, ανακατεύουμε με σπάτουλα απαλά με κάθετες κινήσεις δημιουργώντας κύματα μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
Παράλληλα, ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα με το υπόλοιπο πέστο.
Ψήνουμε την φέτα του ψωμιού μας στο τηγάνι ή σε τοστιέρα.
Απλώνουμε στο ψωμί το τυρί κρέμα με το πέστο, από πάνω προσθέτουμε κομμένο το αβοκάντο σε φέτες και έπειτα προσθέτουμε τα αυγά.
Τέλος, γαρνίρουμε με φύλλα μαϊντανού και ντοματίνια.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!