Το μενού της ημέρας σου γράφει σολομός; Spice things up με TABASCO® Sriracha Sauce 😉🌶 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε μέτριο τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και βάζουμε σε δυνατή φωτιά.
Μόλις ζεσταθεί καλά το τηγάνι μας, προσθέτουμε τα φιλέτα με το δέρμα προς τα κάτω και πιέζουμε για λίγα δευτερόλεπτα.
Ψήνουμε για 2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά και αλατοπιπερώνουμε σε κάθε γύρισμα.
Τελειώνουμε το ψήσιμο μέσα σε ταψάκι, σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου για 4 λεπτά.
Έπειτα, σε μικρό κατσαρολάκι προσθέτουμε το Τabasco, το μέλι, το ξύδι, το νερό και βάζουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να γίνει μια παχύρευστη σάλτσα.
Κόβουμε όλα τα λαχανικά μας σε λεπτές φέτες και τον κόλιανδρο στα τρία.
Σε μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ψήνουμε τα λαχανικά μας για 3-4 λεπτά. Διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι, προσθέτουμε το βούτυρο, ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε τη φωτιά.
Στην βάση του πιάτου προσθέτουμε τα λαχανικά, από πάνω τα φιλέτα και τα περιχύνουμε με την σάλτσα μας. Γαρνίρουμε με φύλλα κόλιανδρου.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε μέτριο τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και βάζουμε σε δυνατή φωτιά.
Μόλις ζεσταθεί καλά το τηγάνι μας, προσθέτουμε τα φιλέτα με το δέρμα προς τα κάτω και πιέζουμε για λίγα δευτερόλεπτα.
Ψήνουμε για 2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά και αλατοπιπερώνουμε σε κάθε γύρισμα.
Τελειώνουμε το ψήσιμο μέσα σε ταψάκι, σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου για 4 λεπτά.
Έπειτα, σε μικρό κατσαρολάκι προσθέτουμε το Τabasco, το μέλι, το ξύδι, το νερό και βάζουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να γίνει μια παχύρευστη σάλτσα.
Κόβουμε όλα τα λαχανικά μας σε λεπτές φέτες και τον κόλιανδρο στα τρία.
Σε μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ψήνουμε τα λαχανικά μας για 3-4 λεπτά. Διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι, προσθέτουμε το βούτυρο, ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε τη φωτιά.
Στην βάση του πιάτου προσθέτουμε τα λαχανικά, από πάνω τα φιλέτα και τα περιχύνουμε με την σάλτσα μας. Γαρνίρουμε με φύλλα κόλιανδρου.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!