ΚατηγορίαΔυσκολίαBeginner

Λατρεύεις τα επιτραπέζια με την παρέα; Αυτός ο πύργος Jenga με spring rolls από λευκή σοκολάτα και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι θα σε κάνει να δεις το παιχνίδι...αλλιώς 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σερβίρει4 Μερίδες
Προετοιμασία5 λεπτάΨήσιμο6 λεπτάΣυνολικός11 λεπτά

ΥΛΙΚΑ
 8 φύλλα spring rolls
 200 γρ. λευκή σοκολάτα
 100 γρ. λιωμένο βούτυρο
 50 γρ. φρέσκο ρόδι
 Μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι
 Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
 Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Τρίβουμε τη σοκολάτα σε ενα μπολ.

2

Απλώνουμε ένα προς ένα τα φύλλα του spring roll και με πινέλο απλώνουμε βούτυρο σε όλη την επιφάνεια.

3

Προσθέτουμε 2 κ.σ. τριμμένη σοκολάτα και 1 κ.γ. μαρμελάδα σε κάθε φύλλο και διπλώνουμε.

4

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στους 180 βαθμούς Κελσίου και τηγανίζουμε τα spring rolls μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

5

Αφαιρούμε σε αντικολλητικό χαρτί.

6

Σερβίρουμε τα spring roll σαν πυραμίδα στο πιάτο μας.

7

Ρίχνουμε διάσπαρτα μαρμελάδα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και ρόδι.

8

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 8 φύλλα spring rolls
 200 γρ. λευκή σοκολάτα
 100 γρ. λιωμένο βούτυρο
 50 γρ. φρέσκο ρόδι
 Μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι
 Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
 Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Τρίβουμε τη σοκολάτα σε ενα μπολ.

2

Απλώνουμε ένα προς ένα τα φύλλα του spring roll και με πινέλο απλώνουμε βούτυρο σε όλη την επιφάνεια.

3

Προσθέτουμε 2 κ.σ. τριμμένη σοκολάτα και 1 κ.γ. μαρμελάδα σε κάθε φύλλο και διπλώνουμε.

4

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στους 180 βαθμούς Κελσίου και τηγανίζουμε τα spring rolls μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

5

Αφαιρούμε σε αντικολλητικό χαρτί.

6

Σερβίρουμε τα spring roll σαν πυραμίδα στο πιάτο μας.

7

Ρίχνουμε διάσπαρτα μαρμελάδα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και ρόδι.

8

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Springrolls με λευκή σοκολάτα και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 717 times, 1 visits today)