CategoryDifficultyBeginner

Ετοιμάζεις dinner για...απαιτητικούς steak lovers; Με GAEA εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο αρωματισμένο με σκόρδο θα το φτάσεις σε άλλο επίπεδο 😉🤤 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields2 Servings
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins

ΥΛΙΚΑ
 350 γρ. μπριζόλες μοσχαρίσιες ribeye
 3 κ.σ. GAEA εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο αρωματισμένο με σκόρδο
 2-3 κλ. δεντρολίβανο
 2-3 κλ. θυμάρι
 1 σκ. σκόρδο
 2 κ.σ. βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά για να κάψει.

2

Βάζουμε τη μπιζόλα σε ένα ξύλο κοπής, προσθέτουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και τα απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της.

3

Τη βάζουμε στο τηγάνι για να πάρει χρώμα για 3-4 λεπτά.

4

Γυρίζουμε από την άλλη πλευρά, χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το δεντρολίβανο, το θυμάρι, το σκόρδο και το βούτυρο.

5

Παίρνουμε ένα κουτάλι και απλώνουμε στη μπριζόλα το ζωμό από το βούτυρο και τα μυρωδικά, για 3-4 λεπτά.

6

Βάζουμε τη μπριζόλα με τα μυρωδικά και το βούτυρο σε ένα πιάτο και κόβουμε την μπριζόλα σε λεπτές φέτες.

7

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 350 γρ. μπριζόλες μοσχαρίσιες ribeye
 3 κ.σ. GAEA εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο αρωματισμένο με σκόρδο
 2-3 κλ. δεντρολίβανο
 2-3 κλ. θυμάρι
 1 σκ. σκόρδο
 2 κ.σ. βούτυρο

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά για να κάψει.

2

Βάζουμε τη μπιζόλα σε ένα ξύλο κοπής, προσθέτουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και τα απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της.

3

Τη βάζουμε στο τηγάνι για να πάρει χρώμα για 3-4 λεπτά.

4

Γυρίζουμε από την άλλη πλευρά, χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το δεντρολίβανο, το θυμάρι, το σκόρδο και το βούτυρο.

5

Παίρνουμε ένα κουτάλι και απλώνουμε στη μπριζόλα το ζωμό από το βούτυρο και τα μυρωδικά, για 3-4 λεπτά.

6

Βάζουμε τη μπριζόλα με τα μυρωδικά και το βούτυρο σε ένα πιάτο και κόβουμε την μπριζόλα σε λεπτές φέτες.

7

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Steak με GAEA εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο αρωματισμένο με σκόρδο
(Visited 122 times, 1 visits today)