Tacos με γλυκοπατάτα και Sacla Vegan Tomato Pesto 🌮 Το απόλυτο healthy σνακ του καλοκαιριού που θα θες να φτιάχνεις ξανά και ξανά 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Κόβουμε την πατάτα σε κύβους και την ανακατεύουμε σε μπολ μαζί με ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 18-20 λεπτά.
Έπειτα, σε μικρό μπολάκι ανακατεύουμε την ντομάτα, τα φασόλια, το κρεμμύδι, το ξύσμα και τον χυμό από το λάιμ, 1 κ.γ ελαιόλαδο και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι πιπέρι.
Σε ένα μέτριο τηγάνι και χαμηλή φωτιά ζεσταίνουμε τις τορτίγιες μας και από τις 2 πλευρές για 1-2 λεπτά.
Μεταφέρουμε τις τορτίγιες στο πιάτο σερβιρίσματος, απλώνουμε στη μέση το pesto, από πάνω τις γλυκοπατάτες και την σαλάτα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Κόβουμε την πατάτα σε κύβους και την ανακατεύουμε σε μπολ μαζί με ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 18-20 λεπτά.
Έπειτα, σε μικρό μπολάκι ανακατεύουμε την ντομάτα, τα φασόλια, το κρεμμύδι, το ξύσμα και τον χυμό από το λάιμ, 1 κ.γ ελαιόλαδο και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι πιπέρι.
Σε ένα μέτριο τηγάνι και χαμηλή φωτιά ζεσταίνουμε τις τορτίγιες μας και από τις 2 πλευρές για 1-2 λεπτά.
Μεταφέρουμε τις τορτίγιες στο πιάτο σερβιρίσματος, απλώνουμε στη μέση το pesto, από πάνω τις γλυκοπατάτες και την σαλάτα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!