ΚατηγορίαΔυσκολίαBeginner

Ετοιμάζεις mexican night με την παρέα; 😪 Αυτά τα tortilla nachos με Sacla Vegan Cheese Sauce, guacamole και pico de gallo είναι το must συνοδευτικό που θα...κλέψει τις εντυπώσεις 🥑😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σερβίρει3 Μερίδες
Προετοιμασία15 λεπτάΨήσιμο20 λεπτάΣυνολικός35 λεπτά

ΥΛΙΚΑ
 70 γρ. Sacla Vegan Cheese Sauce
 5 τορτίγιες 30 cm
 1 αβοκάντο
 3 ντομάτες
 ½ κόκκινο κρεμμύδι
 2 κ.σ. ελαιόλαδο
 10 φύλλα κόλιαντρου
 Χυμό από 1 λάιμ
 Λάδι για τηγάνισμα
 Αλάτι
 Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζεσταίνουμε τη κατσαρόλα με το λάδι για το τηγάνισμα.

2

Κόβουμε τις τορτίλες σε τρίγωνα (σχήμα nachos).

3

Τηγανίζουμε τα nachos μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα για 2-3 λεπτά και έπειτα αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί.

4

Καθαρίζουμε το αβοκάντο, αφαιρούμε το κουκούτσι και με το πιρούνι το σπάμε μέχρι να γίνει πουρές. Το βάζουμε σε μπολ μαζί με το ψιλοκομμένο κόλιανδρο, τον χυμό από το μισό λάιμ, το αλάτι, το πιπέρι, το 1 κ.σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.

5

Για το pico de gallo κόβουμε τις ντομάτες στα τέσσερα, αφαιρούμε τα σπόρια και κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Έπειτα κόβουμε το κρεμμύδι το ίδιο μέγεθος. Προσθέτουμε και τα δύο σε μπολ μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το χυμό από το μισό λάιμ, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε.

6

Βάζουμε τα nachos στο πιάτο, από πάνω περιχύνουμε το vegan cheese sauce και στη μέση προσθέτουμε το guacamole και το pico de gallo.

7

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 70 γρ. Sacla Vegan Cheese Sauce
 5 τορτίγιες 30 cm
 1 αβοκάντο
 3 ντομάτες
 ½ κόκκινο κρεμμύδι
 2 κ.σ. ελαιόλαδο
 10 φύλλα κόλιαντρου
 Χυμό από 1 λάιμ
 Λάδι για τηγάνισμα
 Αλάτι
 Πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζεσταίνουμε τη κατσαρόλα με το λάδι για το τηγάνισμα.

2

Κόβουμε τις τορτίλες σε τρίγωνα (σχήμα nachos).

3

Τηγανίζουμε τα nachos μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα για 2-3 λεπτά και έπειτα αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί.

4

Καθαρίζουμε το αβοκάντο, αφαιρούμε το κουκούτσι και με το πιρούνι το σπάμε μέχρι να γίνει πουρές. Το βάζουμε σε μπολ μαζί με το ψιλοκομμένο κόλιανδρο, τον χυμό από το μισό λάιμ, το αλάτι, το πιπέρι, το 1 κ.σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.

5

Για το pico de gallo κόβουμε τις ντομάτες στα τέσσερα, αφαιρούμε τα σπόρια και κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Έπειτα κόβουμε το κρεμμύδι το ίδιο μέγεθος. Προσθέτουμε και τα δύο σε μπολ μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το χυμό από το μισό λάιμ, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε.

6

Βάζουμε τα nachos στο πιάτο, από πάνω περιχύνουμε το vegan cheese sauce και στη μέση προσθέτουμε το guacamole και το pico de gallo.

7

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Tortilla nachos με Sacla Vegan Cheese Sauce, guacamole και pico de gallo από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 129 times, 1 visits today)