Ετοιμάζεις mexican night με την παρέα; 😪 Αυτά τα tortilla nachos με Sacla Vegan Cheese Sauce, guacamole και pico de gallo είναι το must συνοδευτικό που θα...κλέψει τις εντυπώσεις 🥑😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Ζεσταίνουμε τη κατσαρόλα με το λάδι για το τηγάνισμα.
Κόβουμε τις τορτίλες σε τρίγωνα (σχήμα nachos).
Τηγανίζουμε τα nachos μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα για 2-3 λεπτά και έπειτα αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Καθαρίζουμε το αβοκάντο, αφαιρούμε το κουκούτσι και με το πιρούνι το σπάμε μέχρι να γίνει πουρές. Το βάζουμε σε μπολ μαζί με το ψιλοκομμένο κόλιανδρο, τον χυμό από το μισό λάιμ, το αλάτι, το πιπέρι, το 1 κ.σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
Για το pico de gallo κόβουμε τις ντομάτες στα τέσσερα, αφαιρούμε τα σπόρια και κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Έπειτα κόβουμε το κρεμμύδι το ίδιο μέγεθος. Προσθέτουμε και τα δύο σε μπολ μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το χυμό από το μισό λάιμ, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τα nachos στο πιάτο, από πάνω περιχύνουμε το vegan cheese sauce και στη μέση προσθέτουμε το guacamole και το pico de gallo.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Ζεσταίνουμε τη κατσαρόλα με το λάδι για το τηγάνισμα.
Κόβουμε τις τορτίλες σε τρίγωνα (σχήμα nachos).
Τηγανίζουμε τα nachos μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα για 2-3 λεπτά και έπειτα αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Καθαρίζουμε το αβοκάντο, αφαιρούμε το κουκούτσι και με το πιρούνι το σπάμε μέχρι να γίνει πουρές. Το βάζουμε σε μπολ μαζί με το ψιλοκομμένο κόλιανδρο, τον χυμό από το μισό λάιμ, το αλάτι, το πιπέρι, το 1 κ.σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
Για το pico de gallo κόβουμε τις ντομάτες στα τέσσερα, αφαιρούμε τα σπόρια και κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Έπειτα κόβουμε το κρεμμύδι το ίδιο μέγεθος. Προσθέτουμε και τα δύο σε μπολ μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το χυμό από το μισό λάιμ, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τα nachos στο πιάτο, από πάνω περιχύνουμε το vegan cheese sauce και στη μέση προσθέτουμε το guacamole και το pico de gallo.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!