Αυτό το Valentine’s Day σε βρίσκει all-in στον έρωτα; ❤️😉 Το all-in-one burger του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου με D&L Samourai Sauce και Hengstenberg τουρσί είναι η ιδανική πρόταση για να γιορτάσεις μαζί με το burger lover ταίρι σου 🍔 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και το βάζουμε σ’ ένα μικρό τηγάνι μαζί με 4 κ.σ. ελαιόλαδο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Αφήνουμε το κρεμμύδι για 10 λεπτά να ψηθεί και μετά χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ψήνουμε για ακόμη 5 λεπτά μέχρι το κρεμμύδι να καραμελώσει.
Σε ένα σχαροτήγανο ψήνουμε σε μέτρια φωτιά το μπέικον και από τις δύο πλευρές μέχρι να γίνει τραγανό.
Στη συνέχεια, χωρίζουμε τον κιμά σε 2 μπάλες, από 100 γραμμάρια η καθεμία.
Βάζουμε σε δυνατή φωτιά ένα μεγάλο τηγάνι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
Αφού κάψει το τηγάνι προσθέτουμε τις μπάλες του κιμά, αλάτι και πιπέρι και με την βοήθεια μιας σπάτουλας πιέζουμε τον κιμά έτσι ώστε να γίνει λεπτό μπιφτέκι.
Ψήνουμε για 2 λεπτά και αναποδογυρίζουμε προσθέτοντας το τυρί στη μεριά της κρούστας.
Μόλις λιώσει το τυρί αφαιρούμε τα μπιφτέκια από το τηγάνι.
Στο ίδιο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά ψήνουμε το αυγό μας.
Έπειτα, ψήνουμε και το ψωμάκι μας κι από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Στο κάτω μέρος του ψωμιού προσθέτουμε D&L Samourai Sauce, μαρούλι, τουρσί κομμένο σε λεπτές φέτες και από πάνω το 1 μπιφτέκι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε 1 κ.σ. καραμελωμένο κρεμμύδι, μπέικον και 1 φέτα ντομάτας.
Συνεχίζουμε με το δεύτερο μπιφτέκι, τη ντομάτα και το αυγό.
Στο πάνω μέρος του ψωμιού προσθέτουμε ξανά D&L Samourai Sauce.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και το βάζουμε σ’ ένα μικρό τηγάνι μαζί με 4 κ.σ. ελαιόλαδο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Αφήνουμε το κρεμμύδι για 10 λεπτά να ψηθεί και μετά χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ψήνουμε για ακόμη 5 λεπτά μέχρι το κρεμμύδι να καραμελώσει.
Σε ένα σχαροτήγανο ψήνουμε σε μέτρια φωτιά το μπέικον και από τις δύο πλευρές μέχρι να γίνει τραγανό.
Στη συνέχεια, χωρίζουμε τον κιμά σε 2 μπάλες, από 100 γραμμάρια η καθεμία.
Βάζουμε σε δυνατή φωτιά ένα μεγάλο τηγάνι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
Αφού κάψει το τηγάνι προσθέτουμε τις μπάλες του κιμά, αλάτι και πιπέρι και με την βοήθεια μιας σπάτουλας πιέζουμε τον κιμά έτσι ώστε να γίνει λεπτό μπιφτέκι.
Ψήνουμε για 2 λεπτά και αναποδογυρίζουμε προσθέτοντας το τυρί στη μεριά της κρούστας.
Μόλις λιώσει το τυρί αφαιρούμε τα μπιφτέκια από το τηγάνι.
Στο ίδιο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά ψήνουμε το αυγό μας.
Έπειτα, ψήνουμε και το ψωμάκι μας κι από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Στο κάτω μέρος του ψωμιού προσθέτουμε D&L Samourai Sauce, μαρούλι, τουρσί κομμένο σε λεπτές φέτες και από πάνω το 1 μπιφτέκι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε 1 κ.σ. καραμελωμένο κρεμμύδι, μπέικον και 1 φέτα ντομάτας.
Συνεχίζουμε με το δεύτερο μπιφτέκι, τη ντομάτα και το αυγό.
Στο πάνω μέρος του ψωμιού προσθέτουμε ξανά D&L Samourai Sauce.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!