Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι κοντά! ❤️ Είστε και οι δυο pasta lovers; Μπείτε μαζί στην κουζίνα για να δημιουργήσετε την πιο ξεχωριστή μακαρονάδα με La Molisana Penne Rigate Integrali, παντζάρι και αναρή! Αυτή η συνταγή θα σας φέρει σίγουρα ακόμη πιο κοντά! Δες πιο κάτω τη συνταγή! 😉

Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε μπόλικο αλάτι.
Μόλις έρθει σε θερμοκρασία βρασμού ψήνουμε τα ζυμαρικά μας για 9 λεπτά
Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και τα πινόλια.
Σοτάρουμε τα πινόλια για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Έπειτα προσθέτουμε τα παντζάρια στο τηγάνι μαζί με λίγο νερό από τα ζυμαρικά μας.
Μόλις τα ζυμαρικά μας γίνουν aldente τα προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε στο τηγάνι τη ρόκα, την φρέσκια αναρή και το βούτυρο.
Διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
Γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου και τριμμένη ξηρή αναρή.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε μπόλικο αλάτι.
Μόλις έρθει σε θερμοκρασία βρασμού ψήνουμε τα ζυμαρικά μας για 9 λεπτά
Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και τα πινόλια.
Σοτάρουμε τα πινόλια για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Έπειτα προσθέτουμε τα παντζάρια στο τηγάνι μαζί με λίγο νερό από τα ζυμαρικά μας.
Μόλις τα ζυμαρικά μας γίνουν aldente τα προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε στο τηγάνι τη ρόκα, την φρέσκια αναρή και το βούτυρο.
Διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
Γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου και τριμμένη ξηρή αναρή.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!