Αυτή η συνταγή είναι αφιερωμένη σε όλους τους ερωτευμένους αλλά και...σε όσους αγαπάνε τα γλυκά 🥄😉 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου έχει ετοιμάσει για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου λαχταριστά Red Velvet Brownies με μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο για να τα μοιραστείς με το άλλο σου μισό ❤ Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και το βουτυρώνουμε.
Λιώνουμε το βούτυρο, το βάζουμε σε μεγάλο μπολ μαζί με τη ζάχαρη, το κακάο, την βανίλια, το χρώμα, το αλάτι και ανακατεύουμε.
Αφού αναμειχθούν καλά όλα τα υλικά μας, προσθέτουμε το ξύδι και ανακατεύουμε ξανά.
Μεταφέρουμε το μείγμα στο ταψί μας κρατώντας 2-3 κ.σ. από το μείγμα μας στην άκρη.
Σε μέτριο μπολ, χτυπάμε το τυρί κρέμα, τη μαρμελάδα και το αυγό μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Στην συνέχεια, απλώνουμε την κρέμα που έχουμε δημιουργήσει πάνω από το brownies, προσθέτοντας διάσπαρτα και τις 2-3 κ.σ. που κρατήσαμε πίσω.
Με οδοντογλυφίδα δημιουργούμε το κλασικό σχέδιο marble και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 175 βαθμούς.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και σερβίρουμε!
Ingredients
Directions
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και το βουτυρώνουμε.
Λιώνουμε το βούτυρο, το βάζουμε σε μεγάλο μπολ μαζί με τη ζάχαρη, το κακάο, την βανίλια, το χρώμα, το αλάτι και ανακατεύουμε.
Αφού αναμειχθούν καλά όλα τα υλικά μας, προσθέτουμε το ξύδι και ανακατεύουμε ξανά.
Μεταφέρουμε το μείγμα στο ταψί μας κρατώντας 2-3 κ.σ. από το μείγμα μας στην άκρη.
Σε μέτριο μπολ, χτυπάμε το τυρί κρέμα, τη μαρμελάδα και το αυγό μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Στην συνέχεια, απλώνουμε την κρέμα που έχουμε δημιουργήσει πάνω από το brownies, προσθέτοντας διάσπαρτα και τις 2-3 κ.σ. που κρατήσαμε πίσω.
Με οδοντογλυφίδα δημιουργούμε το κλασικό σχέδιο marble και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 175 βαθμούς.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και σερβίρουμε!