Λαχταριστά Vegan μπισκότα + μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο = Απόλαυση που αγγίζει κορυφή! Δες πιο κάτω τα υλικά! 😉

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς Κελσίου.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το βούτυρο αμυγδάλου, τη ζάχαρη καρύδας, το γάλα αμυγδάλου, το εκχύλισμα βανίλιας και το εκχύλισμα stevia.
Στη συνέχεια, σε ένα μικρό μπολ, χτυπάμε μαζί το αλεύρι βρώμης, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι.
Σμίγουμε τα ξηρά μαζί με τα υγρά υλικά και διαμορφώνουμε τη ζύμη δίνοντας της σχήμα μεγάλης μπάλας.
Έπειτα δημιουργούμε μικρότερες μπάλες ζύμης και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί, ενώ τις πιέζουμε προς τα κάτω για να πάρουν σχήμα μπισκότου.
Χρησιμοποιούμε ένα κουταλάκι του γλυκού για να προσθέσουμε μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο στην μέση κάθε μείγματος.
Τα αφήνουμε στο φούρνο για 10-11 λεπτά. Έπειτα, αφαιρούμε τα μπισκότα σε ένα πιάτο με αντικολλητικό χαρτί και τα αφήνουμε να κρυώσουν!
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς Κελσίου.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το βούτυρο αμυγδάλου, τη ζάχαρη καρύδας, το γάλα αμυγδάλου, το εκχύλισμα βανίλιας και το εκχύλισμα stevia.
Στη συνέχεια, σε ένα μικρό μπολ, χτυπάμε μαζί το αλεύρι βρώμης, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι.
Σμίγουμε τα ξηρά μαζί με τα υγρά υλικά και διαμορφώνουμε τη ζύμη δίνοντας της σχήμα μεγάλης μπάλας.
Έπειτα δημιουργούμε μικρότερες μπάλες ζύμης και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί, ενώ τις πιέζουμε προς τα κάτω για να πάρουν σχήμα μπισκότου.
Χρησιμοποιούμε ένα κουταλάκι του γλυκού για να προσθέσουμε μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο στην μέση κάθε μείγματος.
Τα αφήνουμε στο φούρνο για 10-11 λεπτά. Έπειτα, αφαιρούμε τα μπισκότα σε ένα πιάτο με αντικολλητικό χαρτί και τα αφήνουμε να κρυώσουν!
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!