Vegan γευστική σαλάτα με κινόα, μπρόκολο και ελαιόλαδο Ελιοχώρι με τη γεύση της να φτάνει σε άλλο επίπεδο! 😉 Δες πιο κάτω πως να τη φτιάξεις!

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό και την κινόα.
Καλύπτουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει η κινόα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε καλά και αφού μαλακώσουν τα αφαιρούμε από τη φωτιά.
Μεταφέρουμε την κινόα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε το ήδη βρασμένο μπρόκολο, το σπανάκι, τα μανιτάρια και το πράσινο κρεμμυδάκι.
Προσθέτουμε ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού και φρέσκο σπανάκι. Ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό και την κινόα.
Καλύπτουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει η κινόα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε καλά και αφού μαλακώσουν τα αφαιρούμε από τη φωτιά.
Μεταφέρουμε την κινόα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε το ήδη βρασμένο μπρόκολο, το σπανάκι, τα μανιτάρια και το πράσινο κρεμμυδάκι.
Προσθέτουμε ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού και φρέσκο σπανάκι. Ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!