Vegan γευστική σαλάτα με κινόα, μπρόκολο και ελαιόλαδο Ελιοχώρι με τη γεύση της να φτάνει σε άλλο επίπεδο! 😉 Δες πιο κάτω πως να τη φτιάξεις!

Yields4 Servings
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins

ΥΛΙΚΑ
 1 φλ. κινόα
 2 φλ. νερό
 2 γεμάτα φλ. μπρόκολο, ψημένο
 500 γραμμ. μανιτάρια φρέσκα
 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, κομμένο
 2 κ.σ. GAEA Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
 1 λεμόνι - χυμός
 Αλάτι
 Μαύρο πιπέρι
 Φρέσκο σπανάκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό και την κινόα.

2

Καλύπτουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει η κινόα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.

3

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε καλά και αφού μαλακώσουν τα αφαιρούμε από τη φωτιά.

4

Μεταφέρουμε την κινόα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε το ήδη βρασμένο μπρόκολο, το σπανάκι, τα μανιτάρια και το πράσινο κρεμμυδάκι.

5

Προσθέτουμε ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού και φρέσκο σπανάκι. Ανακατεύουμε καλά.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1 φλ. κινόα
 2 φλ. νερό
 2 γεμάτα φλ. μπρόκολο, ψημένο
 500 γραμμ. μανιτάρια φρέσκα
 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, κομμένο
 2 κ.σ. GAEA Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
 1 λεμόνι - χυμός
 Αλάτι
 Μαύρο πιπέρι
 Φρέσκο σπανάκι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό και την κινόα.

2

Καλύπτουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει η κινόα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.

3

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε καλά και αφού μαλακώσουν τα αφαιρούμε από τη φωτιά.

4

Μεταφέρουμε την κινόα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε το ήδη βρασμένο μπρόκολο, το σπανάκι, τα μανιτάρια και το πράσινο κρεμμυδάκι.

5

Προσθέτουμε ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού και φρέσκο σπανάκι. Ανακατεύουμε καλά.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Vegan σαλάτα με μπρόκολο, μανιτάρια, κινόα και ελαιόλαδο Ελιοχώρι
(Visited 103 times, 1 visits today)