VEGAN Υγιεινά bars με μούρα και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο, 100% από φρούτα, που θα σε κάνουν να γλείφεις τα δάκτυλα σου…κυριολεκτικά! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields9 Servings
Prep Time10 minsCook Time45 minsTotal Time55 mins

ΥΛΙΚΑ
 1 ⅔ φλ. Familia Original Swiss Muesli
 1 ½ φλ. αλεύρι
 ¾ φλ. καστανή ζάχαρη
  κ.γ. σόδα μαγειρικής
 ¼ κ.γ. αλάτι
 ½ κ.γ. κανέλα
  φλ. φυτικό βούτυρο ή λάδι καρύδας σε κύβους
ΓΕΜΙΣΗ
 2 κ.γ. αλεύρι αραβοσίτου
 1 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
 150 γρ. Μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο
 400 γρ. μεικτά φρέσκα μούρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς κελσίου.

2

Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τo Familia Muesli, το αλεύρι, τη σόδα μαγειρικής, τη ζάχαρη, την κανέλα και το αλάτι και τα ανακατεύουμε.

3

Προσθέτουμε το φυτικό βούτυρο ή το λάδι καρύδας και ανακατεύουμε το μείγμα με τα δάκτυλα μέχρι να μοιάζει με ψίχουλα.

4

Απλώνουμε τα 2/3 του μείγματος στο ταψί.

5

Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι το μείγμα να ροδίσει.

6

Ακολούθως, ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι αραβοσίτου και το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα St.Dalfour και τα μούρα. Ανακατεύουμε μέχρι να φτιάξουμε ένα μείγμα πάστας.

7

Βάζουμε το την πάστα που έχουμε φτιάξει με τα υλικά μας και την μαρμελάδα St.Dalfour πάνω από το ήδη ροδοκοκκινισμένο μείγμα μας.

8

Προσθέτουμε πάνω από το μείγμα St. Dalfour ακόμη μια στρώση θρυμματισμένου μείγματος Familia Muesli και ψήνουμε για 25-30 λεπτά.

9

Το αφήνουμε να κρυώσει και στην συνέχεια το κόβουμε προσεκτικά σε τετράγωνα, για να σχηματίσουμε τις μπάρες.

10

Σερβίρουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1 ⅔ φλ. Familia Original Swiss Muesli
 1 ½ φλ. αλεύρι
 ¾ φλ. καστανή ζάχαρη
  κ.γ. σόδα μαγειρικής
 ¼ κ.γ. αλάτι
 ½ κ.γ. κανέλα
  φλ. φυτικό βούτυρο ή λάδι καρύδας σε κύβους
ΓΕΜΙΣΗ
 2 κ.γ. αλεύρι αραβοσίτου
 1 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
 150 γρ. Μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο
 400 γρ. μεικτά φρέσκα μούρα

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς κελσίου.

2

Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τo Familia Muesli, το αλεύρι, τη σόδα μαγειρικής, τη ζάχαρη, την κανέλα και το αλάτι και τα ανακατεύουμε.

3

Προσθέτουμε το φυτικό βούτυρο ή το λάδι καρύδας και ανακατεύουμε το μείγμα με τα δάκτυλα μέχρι να μοιάζει με ψίχουλα.

4

Απλώνουμε τα 2/3 του μείγματος στο ταψί.

5

Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι το μείγμα να ροδίσει.

6

Ακολούθως, ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι αραβοσίτου και το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα St.Dalfour και τα μούρα. Ανακατεύουμε μέχρι να φτιάξουμε ένα μείγμα πάστας.

7

Βάζουμε το την πάστα που έχουμε φτιάξει με τα υλικά μας και την μαρμελάδα St.Dalfour πάνω από το ήδη ροδοκοκκινισμένο μείγμα μας.

8

Προσθέτουμε πάνω από το μείγμα St. Dalfour ακόμη μια στρώση θρυμματισμένου μείγματος Familia Muesli και ψήνουμε για 25-30 λεπτά.

9

Το αφήνουμε να κρυώσει και στην συνέχεια το κόβουμε προσεκτικά σε τετράγωνα, για να σχηματίσουμε τις μπάρες.

10

Σερβίρουμε!

Vegan Μπάρες με μούρα και μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο
(Visited 130 times, 1 visits today)