Vegan + January = Veganuary 🌱 και ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δίνει την πιο λαχταριστή ιδέα για vegan σνακ! Φτιάχνει πεντανόστιμες ενεργειακές μπάρες με Familia Pure Granola και χουρμάδες και σε προκαλεί...να τις δοκιμάσεις! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields6 Servings
Prep Time8 minsCook Time2 hrsTotal Time2 hrs 8 mins

ΥΛΙΚΑ
 270 γρ. Familia Pure Granola
 530 γρ. χουρμάδες
 130 γρ. φυστικοβούτυρο
 130 γρ. maple syrup
 130 γρ. λάδι καρύδας
 300 γρ. μαύρη σοκολάτα
 30 γρ. λάδι καρύδας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Για την βάση χτυπάμε τους χουρμάδες με την γκρανόλα στο blender μέχρι να ομογενοποιηθούν.

2

Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί το οποίο έχουμε στρώσει με λαδόκολλα και πιέζουμε καλά.

3

Για την επικάλυψη, λιώνουμε σε μπέν μαρί το φυστικοβούτυρο με το λάδι καρύδας και το maple syrup (τις ίδιες ποσότητες) και περιχύνουμε πάνω στην γκρανόλα.

4

Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

5

Για την σοκολατένια επικάλυψη, λιώνουμε σε μπέν μαρί την σοκολάτα με τα 30 γρ. λάδι καρύδας και περιχύνουμε από πάνω.

6

Βάζουμε στο ψυγείο για ακόμη 1 ώρα, κόβουμε στο σχήμα που θέλουμε και απολαμβάνουμε.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 270 γρ. Familia Pure Granola
 530 γρ. χουρμάδες
 130 γρ. φυστικοβούτυρο
 130 γρ. maple syrup
 130 γρ. λάδι καρύδας
 300 γρ. μαύρη σοκολάτα
 30 γρ. λάδι καρύδας

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Για την βάση χτυπάμε τους χουρμάδες με την γκρανόλα στο blender μέχρι να ομογενοποιηθούν.

2

Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί το οποίο έχουμε στρώσει με λαδόκολλα και πιέζουμε καλά.

3

Για την επικάλυψη, λιώνουμε σε μπέν μαρί το φυστικοβούτυρο με το λάδι καρύδας και το maple syrup (τις ίδιες ποσότητες) και περιχύνουμε πάνω στην γκρανόλα.

4

Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

5

Για την σοκολατένια επικάλυψη, λιώνουμε σε μπέν μαρί την σοκολάτα με τα 30 γρ. λάδι καρύδας και περιχύνουμε από πάνω.

6

Βάζουμε στο ψυγείο για ακόμη 1 ώρα, κόβουμε στο σχήμα που θέλουμε και απολαμβάνουμε.

Vegan ενεργειακές μπάρες με Familia Pure Granola και χουρμάδες από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 217 times, 1 visits today)