Vegan + January = Veganuary 🌱 και ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δίνει την πιο λαχταριστή ιδέα για vegan σνακ! Φτιάχνει πεντανόστιμες ενεργειακές μπάρες με Familia Pure Granola και χουρμάδες και σε προκαλεί...να τις δοκιμάσεις! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Για την βάση χτυπάμε τους χουρμάδες με την γκρανόλα στο blender μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί το οποίο έχουμε στρώσει με λαδόκολλα και πιέζουμε καλά.
Για την επικάλυψη, λιώνουμε σε μπέν μαρί το φυστικοβούτυρο με το λάδι καρύδας και το maple syrup (τις ίδιες ποσότητες) και περιχύνουμε πάνω στην γκρανόλα.
Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Για την σοκολατένια επικάλυψη, λιώνουμε σε μπέν μαρί την σοκολάτα με τα 30 γρ. λάδι καρύδας και περιχύνουμε από πάνω.
Βάζουμε στο ψυγείο για ακόμη 1 ώρα, κόβουμε στο σχήμα που θέλουμε και απολαμβάνουμε.
Ingredients
Directions
Για την βάση χτυπάμε τους χουρμάδες με την γκρανόλα στο blender μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί το οποίο έχουμε στρώσει με λαδόκολλα και πιέζουμε καλά.
Για την επικάλυψη, λιώνουμε σε μπέν μαρί το φυστικοβούτυρο με το λάδι καρύδας και το maple syrup (τις ίδιες ποσότητες) και περιχύνουμε πάνω στην γκρανόλα.
Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Για την σοκολατένια επικάλυψη, λιώνουμε σε μπέν μαρί την σοκολάτα με τα 30 γρ. λάδι καρύδας και περιχύνουμε από πάνω.
Βάζουμε στο ψυγείο για ακόμη 1 ώρα, κόβουμε στο σχήμα που θέλουμε και απολαμβάνουμε.