Ο Ιούλιος είναι μήνας αφιερωμένος στο παγωτό και ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου φτιάχνει Vegan παγωτό με μαρμελάδα St.Dalfour Φράουλα! 🍓Δες πιο κάτω τη συνταγή! 😉

ΥΛΙΚΑ
300 γρ. φράουλες κατεψυγμένες
100 γρ. μαρμελάδα St. Dalfour φράουλα
300 γρ. κρέμα καρύδας
100 γρ. κάσιους
½ κ.γ βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να πολτοποιηθούν.
2
Αδειάζουμε το μείγμα σε πυρέξ και βάζουμε στην κατάψυξη για 4-5 ώρες.
3
Σερβίρουμε με φρέσκες φράουλες και λίγο ροδόνερο.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. φράουλες κατεψυγμένες
100 γρ. μαρμελάδα St. Dalfour φράουλα
300 γρ. κρέμα καρύδας
100 γρ. κάσιους
½ κ.γ βανίλια
Directions
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να πολτοποιηθούν.
2
Αδειάζουμε το μείγμα σε πυρέξ και βάζουμε στην κατάψυξη για 4-5 ώρες.
3
Σερβίρουμε με φρέσκες φράουλες και λίγο ροδόνερο.
(Visited 37 times, 1 visits today)