CategoryDifficultyBeginner

To TABASCO Sauce θα γίνει ο καλύτερος φίλος του burger σου! Φτιάξε το πιο αφράτο βοδινό hot burger με τυρί Cheddar και Hengstenberg τουρσί! Αν αντέχεις, τότε δες πιο κάτω τη συνταγή! 😉

Yields4 Servings
Prep Time10 minsCook Time30 minsTotal Time40 mins

ΥΛΙΚΑ
 ½ κιλό βοδινό κιμά (αρκετό για να φτιάξει 4 μπιφτέκια)
 ¾ κ.σ. βούτυρο
 4 ψωμάκια για μπιφτέκια (ή κουλούρι της επιλογής σας)
 4 φέτες τυρί Cheddar
 ½ κ.σ. Μαγιονέζα D&L
 6 φέτες μαρούλι, κομμένο σε μικρότερα κομμάτια
 2 ντομάτες, κομμένες σε φέτες
 2 κρεμμύδια
 8 φέτες μπέικον
 4 φέτες τουρσί Hengstenberg
 TABASCO Original Red Pepper Sauce

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Προθερμαίνουμε τη σχάρα στους 175 βαθμούς κελσίου.

2

Διαμορφώνουμε το κρέας σε 4 μπιφτέκια.

3

Λιώνουμε το βούτυρο σε φλιτζάνι ασφαλούς φούρνου μικροκυμάτων, προσθέτουμε το TABASCO Sauce στον λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.

4

Ψήνουμε προσεκτικά τα ψωμάκια στη σχάρα και προσθέτουμε μείγμα από βούτυρο και TABASCO Original Pepper Sauce και στις δυο πλευρές τους. Έπειτα τα αφήνουμε στην άκρη και τα καλύπτουμε για να διατηρηθούν ζεστά.

5

Βάζουμε τα μπιφτέκια στη σχάρα και τα παρακολουθούμε έτσι ώστε να ψηθούν σωστά.

6

Τα αναποδογυρίζουμε και αφού ψηθούν, προσθέτουμε φέτες από τυρί cheddar για να λιώσουν γρήγορα πάνω στο μπιφτέκι.

7

Αμέσως μετά, συναρμολογούμε το burger από κάτω προς τα πάνω: Βάζουμε πρώτα το κάτω μέρος από το ψωμάκι και προσθέτουμε την μαγιονέζα, το μαρούλι και το μπιφτέκι με το τυρί.

8

Στη συνέχεια, τοποθετούμε τη ντομάτα, το τουρσί, τις λωρίδες μπέικον και τα κρεμμύδια (προαιρετικά).

9

Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 ½ κιλό βοδινό κιμά (αρκετό για να φτιάξει 4 μπιφτέκια)
 ¾ κ.σ. βούτυρο
 4 ψωμάκια για μπιφτέκια (ή κουλούρι της επιλογής σας)
 4 φέτες τυρί Cheddar
 ½ κ.σ. Μαγιονέζα D&L
 6 φέτες μαρούλι, κομμένο σε μικρότερα κομμάτια
 2 ντομάτες, κομμένες σε φέτες
 2 κρεμμύδια
 8 φέτες μπέικον
 4 φέτες τουρσί Hengstenberg
 TABASCO Original Red Pepper Sauce

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Προθερμαίνουμε τη σχάρα στους 175 βαθμούς κελσίου.

2

Διαμορφώνουμε το κρέας σε 4 μπιφτέκια.

3

Λιώνουμε το βούτυρο σε φλιτζάνι ασφαλούς φούρνου μικροκυμάτων, προσθέτουμε το TABASCO Sauce στον λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.

4

Ψήνουμε προσεκτικά τα ψωμάκια στη σχάρα και προσθέτουμε μείγμα από βούτυρο και TABASCO Original Pepper Sauce και στις δυο πλευρές τους. Έπειτα τα αφήνουμε στην άκρη και τα καλύπτουμε για να διατηρηθούν ζεστά.

5

Βάζουμε τα μπιφτέκια στη σχάρα και τα παρακολουθούμε έτσι ώστε να ψηθούν σωστά.

6

Τα αναποδογυρίζουμε και αφού ψηθούν, προσθέτουμε φέτες από τυρί cheddar για να λιώσουν γρήγορα πάνω στο μπιφτέκι.

7

Αμέσως μετά, συναρμολογούμε το burger από κάτω προς τα πάνω: Βάζουμε πρώτα το κάτω μέρος από το ψωμάκι και προσθέτουμε την μαγιονέζα, το μαρούλι και το μπιφτέκι με το τυρί.

8

Στη συνέχεια, τοποθετούμε τη ντομάτα, το τουρσί, τις λωρίδες μπέικον και τα κρεμμύδια (προαιρετικά).

9

Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε!

Βοδινό Burger με TABASCO® Sauce
(Visited 151 times, 1 visits today)