CategoryDifficultyAdvanced

Juicy Burgers, Happy Hearts 🍔❤
Ο σεφ @yiangoullis σου προτείνει να φτιάξεις ένα ζουμερό χοιρινό burger γεμιστό με τσένταρ και μπέικον, συνοδευμένο με σαλάτα coleslaw και D&L Andalouse Sauce.

Yields2 Servings
Prep Time30 minsCook Time20 minsTotal Time50 mins

ΥΛΙΚΑ
Για το burger
 1 ψωμάκι μπριός
 200 g χοιρινό κιμά
 1 αυγό
 10 φύλλα μαϊντανό
 αλάτι, πιπέρι
 ρίγανη
 1 tbsp καπήρα αλεσμένη
 2 φέτες τραγανό μπέικον
 50 g τσένταρ τριμμένο
 2 tbsp τυρί κρέμα light
 Λίγο ελαιόλαδο
Για την σαλάτα
 50 g λευκό λάχανο
 50 g κόκκινο λάχανο
 ½ καρότο
 ½ μήλο πράσινο
 2 tbsp ελαιόλαδο
 D&L Andalouse Sauce
 D&L Andalouse Sauce

ΜΕΘΟΔΟΣ
1

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τον κιμά, το αυγό, τη ρίγανη, την καπήρα, το μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε.

2

Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, το μπέικον, λίγο πιπέρι και το μισό μας τσένταρ.

3

Στη συνέχεια παίρνουμε τον κιμά, πλάθουμε το μπιφτέκι και το γεμίζουμε με τα τυριά και το μπέικον.

4

Βάζουμε στο τηγάνι λίγο ηλιέλαιο να ζεσταθεί και ψήνουμε το μπιφτέκι μας.

5

Έπειτα, προσθέτουμε λίγο βούτυρο στο τηγάνι και τοστάρουμε το μπριός μας.

6

Μόλις είναι έτοιμο, σερβίρουμε το μπριός μας με d&l andalouse sauce, το υπόλιπο μας τσένταρ και το μπιφτέκι μας.

Για την coleslaw:
7

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα μας τα υλικά, ανακατεύουμε καλά και συνοδεύουμε το burger μας.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
Για το burger
 1 ψωμάκι μπριός
 200 g χοιρινό κιμά
 1 αυγό
 10 φύλλα μαϊντανό
 αλάτι, πιπέρι
 ρίγανη
 1 tbsp καπήρα αλεσμένη
 2 φέτες τραγανό μπέικον
 50 g τσένταρ τριμμένο
 2 tbsp τυρί κρέμα light
 Λίγο ελαιόλαδο
Για την σαλάτα
 50 g λευκό λάχανο
 50 g κόκκινο λάχανο
 ½ καρότο
 ½ μήλο πράσινο
 2 tbsp ελαιόλαδο
 D&L Andalouse Sauce
 D&L Andalouse Sauce

Directions

ΜΕΘΟΔΟΣ
1

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τον κιμά, το αυγό, τη ρίγανη, την καπήρα, το μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε.

2

Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, το μπέικον, λίγο πιπέρι και το μισό μας τσένταρ.

3

Στη συνέχεια παίρνουμε τον κιμά, πλάθουμε το μπιφτέκι και το γεμίζουμε με τα τυριά και το μπέικον.

4

Βάζουμε στο τηγάνι λίγο ηλιέλαιο να ζεσταθεί και ψήνουμε το μπιφτέκι μας.

5

Έπειτα, προσθέτουμε λίγο βούτυρο στο τηγάνι και τοστάρουμε το μπριός μας.

6

Μόλις είναι έτοιμο, σερβίρουμε το μπριός μας με d&l andalouse sauce, το υπόλιπο μας τσένταρ και το μπιφτέκι μας.

Για την coleslaw:
7

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα μας τα υλικά, ανακατεύουμε καλά και συνοδεύουμε το burger μας.

Χοιρινό burger με τσένταρ, μπέικον, σαλάτα coleslaw και D&L Andalouse Sauce Σεφ Γιάννης Γιαγκουλής
(Visited 4 times, 1 visits today)