“Πως μπορώ να κάνω το αβοκάντο μου να ωριμάσει πιο γρήγορα;”
Αν είσαι λάτρης του αβοκάντο, σίγουρα αυτή η ερώτηση θα έχει περάσει άπειρες φορές από το μυαλό σου. Πιο κάτω σου δείχνουμε τους τρόπους
Ώριμο αβοκάντο σε μόνο 10 λεπτά
- Τύλιξε το αβοκάντο καλά με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.
- Τοποθέτησε το σε ένα ταψί και βάλε το στο φούρνο, στους 100 βαθμούς Κελσίου για 10 λεπτά.
Ώριμο αβοκάντο σε 1-3 μέρες
- Πάρε μια χάρτινη σακούλα και βάλε μέσα το αβοκάντο μαζί με ένα μήλο.
- Κλείσε καλά τη σακούλα και αφήσε τη σε μια άκρη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 1-3 μέρες.
Με αυτούς τους τρόπους μπορείς να κάνεις το αβοκάντο σου να ωριμάσει σε μόλις λίγα λεπτά ή μερικές μόνο μέρες και να το απολαύσεις τη στιγμή που το χρειάζεσαι.
(Visited 61 times, 1 visits today)