Ο Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ μετά από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στους τομείς που δραστηριοποιείται. Αυτοί περιλαμβάνουν την προώθηση και διανομή φαρμάκων, προϊόντων φαρμακείου, συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών, καταναλωτικών προϊόντων, ένα εκτενές δίκτυο καταστημάτων λιανικής που αντιπροσωπεύουν οι μάρκες Beauty Line, Holland & Barrett, Yves Rocher και Butterfly Beauty Store, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες διακίνησης. Στο ευρύ πεδίο της επιχειρηματικής του λειτουργίας, ο Όμιλος έχει δημιουργήσει εδραιωμένες συνεργασίες με κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες, προϊόντα των οποίων εκπροσωπεί και διανέμει στην κυπριακή αγορά.

Ο ‘Ομιλος, καταγράφει μια δυναμική παρουσία στον τομέα τροφίμων και ποτών, παρέχοντας στον κύπριο καταναλωτή επώνυμα, καταξιωμένα προϊόντα σε διάφορες κατηγορίες όπως αυτές των ζυμαρικών, της σάλτσας, των ελαιολάδων, του καφέ και άλλων.

Με διαχρονική αποστολή να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα, ο Όμιλος επιλέγει και διαθέτει στην κυπριακή αγορά κορυφαία brands τροφίμων τα οποία διακρίνονται στην χώρα προέλευσή τους για την ποιότητα τους. Μάρκες τροφίμων όπως La Molisana, Riso Gallo, GAEA, Tabasco, Ελιοχώρι, St. Dalfour, κ.α., είναι τώρα διαθέσιμες στην Κύπρο και υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

Το γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά μέσα από το ‘Food Stories’

Το Food Stories προβάλει καθημερινά ξεχωριστές συνταγές, συμβουλές διατροφής και χρήσιμα μαγειρικά tips για να κάνετε τα πιάτα σας ακόμη πιο γευστικά αλλά και να μάθετε πώς μπορείτε να επιλέξετε και να χρησιμοποιήσετε μοναδικά υλικά στη μαγειρική σας!

Καταξιωμένοι σεφ αλλά και πολλοί φίλοι μοιράζονται τις δικές τους προτιμήσεις για το καλό φαγητό, πάντα με δημιουργική διάθεση και πολύ μεράκι!

Σε αυτό το γαστρονομικό ταξίδι θα δημιουργήσουμε εκλεκτά πιάτα και θα εξερευνήσουμε γεύσεις και προϊόντα που θα μας μείνουν αξέχαστα!