Συνταγές

Σαλάτα με γραβιέρα και μαρμελάδα St.Dalfour Βερίκοκο από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΟ σεφ Γιάννης Γιαγκουλής μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories με καλοκαιρινή διάθεση και φτιάχνει μια ξεχωριστή σαλάτα με γραβιέρα και μαρμελάδα St.Dalfour Βερίκοκο 🍑🥗 Μια συνταγή που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Riso Gallo Arborio με γαρίδες, σταφύλι και δυόσμο από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΟι καλοκαιρινές διακοπές θέλουν συνταγές με..φαντασία! 😉 Γι' αυτό και ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής φτιάχνει ένα διαφορετικό και ξεχωριστό σε γεύση ριζότο με Riso Gallo Arborio, γαρίδες, σταφύλι και δυόσμο! 🍴 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
La Molisana Rigatoni με λεμόνι και τυρί ρικότα από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΗ πιο γευστική και ξεχωριστή μακαρονάδα είναι γεγονός! 🍝 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου φτιάχνει La Molisana Rigatoni με λεμόνι και τυρί ρικότα και σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι με προορισμό την απόλαυση! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Φέτα σαγανάκι με σουσάμι, ρόδι και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΤο πιο νόστιμο και γρήγορο ορεκτικό είναι γεγονός! 😉 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δείχνει πως να φτιάξεις φέτα σαγανάκι με σουσάμι, ρόδι και μέλι Τζιβέρτι σε μόλις λίγα λεπτά και να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου 🍯 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Χωριάτικη σαλάτα με αναρή και Sacla πέστο βασιλικού από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΤι πιο λαχταριστό από μια δροσιστική, καλοκαιρινή σαλάτα για μεσημεριανό; 😉 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου δείχνει πως να φτιάξεις χωριάτικη σαλάτα με αναρή και Sacla πέστο βασιλικού μέσα σε λίγα απλά βήματα! 🥗 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Steak κουνουπίδι με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA, ταχίνι, κάρι και δυόσμο από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήSteak κουνουπίδι με ταχίνι, κάρυ, δυόσμο και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA! 🍽 Η πιο ξεχωριστή επιλογή για ορεκτικό με άρωμα Μεσογείου που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο οικογενειακό τραπέζι σου! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Δροσερή σαλάτα με La Molisana Radiatori και φέτα από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΜια δροσερή σαλάτα με La Molisana Radiatori και φέτα δεν θα μπορούσε να λείπει από το καλοκαιρινό μενού της εβδομάδας σου! 🥗 Αν δεν έχεις ακόμη δοκιμάσει τα νέα La Molisana Radiatori, αυτή η πεντανόστιμη συνταγή από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου είναι η ευκαιρία σου! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Smoothie με φράουλα, μύρτιλο και μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΠρωινό δροσερό smoothie χωρίς γλουτένη και πρόσθετη ζάχαρη ✔️ Check! ☀️Το μόνο που χρειάζεσαι είναι φρέσκες φράουλες, μύρτιλα, γάλα, γιαούρτι και φυσικά μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Yogurt Bark με φυστικοβούτυρο και Rude Health Low Sugar Granola από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει Yogurt Bark με φυστικοβούτυρο και Rude Health Low Sugar Granola για καλοκαιρινό σνακ! Μια συνταγή που θα κλέψει μόνο 5 λεπτά από τον χρόνο σου! 😉 Δες πιο κάτω πως να την φτιάξεις!
Σαλάτα με παντζάρι και μέλι Tζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και φτιάχνει την πιο καλοκαιρινή και δροσιστική σαλάτα με παντζάρι και μέλι Τζιβέρτι 🥗 Η πιο εύκολη και σούπερ νόστιμη επιλογή για το lunch break σου! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Scrambled egg sandwich με Rude Health Almond Drink Organic, φράουλες και αμύγδαλα από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΟ σεφ Γιάννης Γιαγκουλής μας εκπλήσσει ευχάριστα φτιάχνοντας για brunch scrambled egg σάντουιτς με Rude Health Almond Drink Organic, φράουλες και αμύγδαλα 🍳 Ανυπομονείς να το δοκιμάσεις; 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Τρίγωνα με κρέμα και μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΟ σεφ Γιάννης Γιαγκουλής μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και φτιάχνει τρίγωνα με κρέμα και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι χωρίς γλουτένη και πρόσθετη ζάχαρη! 🤤 Η γλυκιά πινελιά στο μενού της εβδομάδας σου 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Πασχαλινό κοτόπουλο μπούτι με γέμιση από φέτα και Sacla πέστο λιαστής ντομάτας από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΟ σεφ Γιάννης Γιαγκουλής φτιάχνει κοτόπουλο μπούτι γεμιστό με φέτα και Sacla πέστο λιαστής ντομάτας τυλιγμένο με πούλπα! Η ιδανική δημιουργία για το Πασχαλινό τραπέζι! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Φλαούνες με αναρή, μαρμελάδα St.Dalfour Βασιλικό Σύκο και παστά σύκα από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΦέτος το Πάσχα, ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου φτιάχνει τις πιο λαχταριστές και μυρωδάτες φλαούνες με αναρή, μαρμελάδα St.Dalfour Βασιλικό Σύκο και σύκα 😉 Μια συνταγή που συνδυάζει την παράδοση με νέες μοναδικές γεύσεις!
La Molisana Penne Rigate Classique με μπρόκολο, αμύγδαλα και λεμόνι από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήLa Molisana Penne Rigate Classique με μπρόκολο, αμύγδαλα και λεμόνι 🍝 Μια διαφορετική και πανεύκολη συνταγή που θα σε κάνει να θες η περίοδος της νηστείας να κρατήσει...λίγο περισσότερο 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Αλμυρό κέικ με μανούρι, δυόσμο και Sacla Nduja Pesto από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΜε το Sacla Nduja Pesto μπορείς να κάνεις...θαύματα! 😉 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής φτιάχνει αλμυρό κέικ με μανούρι, δυόσμο και Sacla Nduja Pesto και σου το αποδεικνύει, μέσα σε λίγα απλά βήματα! Θες να το φτιάξεις κι εσύ; Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Μπακαλιάρος αχνιστός με TABASCO® Sriracha Sauce από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΜπακαλιάρος αχνιστός με TABASCO® Sriracha Sauce! 🌶 Αυτό το πιάτο είναι κυριολεκτικά η πιο hot συνταγή για την περίοδο της νηστείας! 😉 Ακολούθησε τα βήματα του σεφ Γιάννη Γιαγκουλή για να δεις πως να την φτιάξεις! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Vegan pancakes με Rude Health Chocolate Crunch Granola & Rude Health Coconut Drink Organic από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΟ σεφ Γιάννης Γιαγκουλής φτιάχνει πεντανόστιμα Vegan Black Forest pancakes με τα νέα προϊόντα Rude Health Chocolate Crunch Granola & Rude Health Coconut Drink Organic! Ένας συνδυασμός που πραγματικά θα σε αφήσει...άφωνο! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Γεμιστό French Toast με μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα και παγωτό βανίλια από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου δημιουργεί ένα εναλλακτικό γεμιστό French Toast με τσουρέκι, μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα και παγωτό βανίλια 😉 Μια συνταγή που σίγουρα θα θες να φτιάχνεις ξανά και ξανά!
Black Forest Birthday Cake με Rude Health Low Sugar Granola και Rude Health Almond Drink Organic από τους σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου και Γιάννη ΓιαγκουλήΤο Food Stories κλείνει 2 χρόνια και οι σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου και Γιάννης Γιαγκουλής τα γιορτάζουν με τον πιο απολαυστικό τρόπο 🎂🥳 Eνώνουν λοιπόν τις δυνάμεις τους και φτιάχνουν παρέα ένα λαχταριστό Black Forest Birthday Cake με τα νέα προϊόντα Rude Health Low Sugar Granola και Rude Health Almond Drink Organic 🤤 Αν έχεις κι εσύ σύντομα γενέθλια, μην χάσεις την ευκαιρία! Δες την συνταγή πιο κάτω 😉
Valentine’s Red Velvet Brownies με μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΑυτή η συνταγή είναι αφιερωμένη σε όλους τους ερωτευμένους αλλά και...σε όσους αγαπάνε τα γλυκά 🥄😉 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου έχει ετοιμάσει για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου λαχταριστά Red Velvet Brownies με μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο για να τα μοιραστείς με το άλλο σου μισό ❤ Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Valentine’s ριζότο με Sacla Black Truffle Pesto, παρμεζάνα και φουντούκι από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΗ γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει...🥀 Σκέφτεσαι πως να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου; 😉 Φτιάξε ριζότο με Sacla Black Truffle Pesto, παρμεζάνα και φουντούκι για Valentine's dinner και ετοιμάσου να κάνεις το άλλο σου μισό να...σε ερωτευτεί από την αρχή! ❤ Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Pizza με τυρί μπουράτα, πιστάτσιο και TABASCO® Sriracha Sauce από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΠαγκόσμια Ημέρα Πίτσας 🍕🍕 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής φτιάχνει μια ξεχωριστή συνταγή πίτσας με τυρί μπουράτα, πιστάτσιο και TABASCO® Sriracha Sauce συνδυάζοντας μοναδικά υλικά για εσένα που αγαπάς την pizza αλλά και τις προκλήσεις 😉 Ανυπομονείς να την φτιάξεις; Δες πιο κάτω τη συνταγή!
La Molisana Farfalle Rigate Integrali με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΕτοιμάζεις pasta night; 🍝 Αυτό το πιάτο με La Molisana Farfalle Rigate Integrali, σάλτσα κόκκινης πιπεριάς και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς απλά θα σε μαγέψει 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Swiss Roll με μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ νέος χρόνος σε βρίσκει με δημιουργική διάθεση; 🍒 Μπες στην κουζίνα σου και φτιάξε Swiss Roll με μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο όπως ο σεφΘεόδωρος Ελευθερίου και ετοιμάσου να αγγίξεις ανώτερα επίπεδα απόλαυσης 🥄😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Φιλέτο σολομού με GAEA dressing μουστάρδας και σαλάτα από μάνγκο από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ πρώτος μήνας του χρόνου σε βρίσκει με στόχους για ισορροπημένη διατροφή; 😉 Αυτή η συνταγή του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου με φιλέτο σολομού, GAEA dressing μουστάρδας και σαλάτα από μάνγκο θα σε βοηθήσει να τους πετύχεις 🥗🥭 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Vegan ενεργειακές μπάρες με Familia Pure Granola και χουρμάδες από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουVegan + January = Veganuary 🌱 και ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δίνει την πιο λαχταριστή ιδέα για vegan σνακ! Φτιάχνει πεντανόστιμες ενεργειακές μπάρες με Familia Pure Granola και χουρμάδες και σε προκαλεί...να τις δοκιμάσεις! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
La Molisana Spaghetti Integrali με λιαστές ντομάτες kale και κουκουνάρι από την σεφ Αθηνά ΛοϊζίδηςΑπόλαυσε τις τελευταίες μέρες του χρόνου με ό,τι σε εμπνέει ✨🍴 Η σεφ Αθηνά Λοϊζίδης σου προτείνει La Molisana Spaghetti Integrali με λιαστές ντομάτες kale και κουκουνάρι για μια εμπειρία απολαυσης άνευ προηγουμένου! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
La Molisana Fettuccine Integrali με κάστανα και κρεμώδη σάλτσα κρασιού από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΕίσαι pasta lover; 🍝 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει μια ξεχωριστή μακαρονάδα με La Molisana Fettuccine Integrali, κάστανα και κρεμώδη σάλτσα κρασιού που θα απογειώσει το γιορτινό τραπέζι σου ✨😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Σαλάτα με καπνιστό μπέικον, μανιτάρια, τυρί mascarpone, σταφίδες και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΘες να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου στο τραπέζι των Χριστουγέννων; 🎄✨ Με αυτή τη γιορτινή σαλάτα με μπέικον, μανιτάρια, τυρί mascarpone, σταφίδες και μέλι Τζιβέρτι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το πετύχεις! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Χριστουγεννιάτικη πίτα με τυρί brie και μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΟι τελευταίες μέρες του χρόνου κρύβουν εκπλήξεις! 🎄✨ Αυτή η Χριστουγεννιάτικη πίτα με τυρί brie και μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα για γέμιση, θα σε κάνει να...το πιστέψεις 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Vegan μελομακάρονα με Familia Coconut Quinoa Granola, χουρμάδες και αμύγδαλα από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΗ ευχή σου για τα φετινά Χριστούγεννα είναι να μπορείς να απολαύσεις όσα μελομακάρονα θες, χωρίς να μετράς ζαβολιές; 🎄 Φτιάξε VEGAN πεντανόστιμα μελομακάρονα με χουρμάδες, αμύγδαλα και Familia Coconut Quinoa Granola όπως ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής 😉
Γεμιστό ψαρονέφρι με Sacla Nduja Pesto και πατάτες φούρνου με Sacla Black Truffle Pesto από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου και τον Χάρη ΑριστείδουΟ πιο λαμπερός μήνας του χρόνου έφτασε ✨ Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου υποδέχεται τον Χάρη Αριστείδου στην κουζίνα του Food Stories για να μαγειρέψουν μαζί ένα υπέροχο, γιορτινό πιάτο που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι 🎄 Παρέα φτιάχνουν γεμιστό ψαρονέφρι με Sacla Nduja Pesto συνοδευμένο με πατάτες φούρνου και πέστο Sacla Black Truffle 😪 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Baked-tree από σφολιάτα και μαρμελάδα St.Dalfour Φράουλα από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΜύρισαν Χριστούγεννα και ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου έχει στολίσει στην κουζίνα του Food Stories το πιο ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο με σφολιάτα και μαρμελάδα St.Dalfour Φράουλα 🎄🍓 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις!
Flat bread με Sacla Black Truffle Pesto, κατσικίσιο τυρί και προσούτο από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΑν η απόλαυση ήταν φαγητό, σίγουρα θα ήταν Flat Bread με Sacla πέστο μαύρης τρούφας, κατσικίσιο τυρί και προσούτο😪 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου μπορεί να σου επιβεβαιώσει ότι είναι τόσο απολαυστικό όσο...φαίνεται! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Αυγά σακσούκα με Sacla Nduja Pesto και κόκκινες πιπεριές από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΑν μέχρι τώρα πίστευες ότι είχες δοκιμάσει το απόλυτο brunch, αυτή η συνταγή του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου έρχεται να σε διαψεύσει! 😉 Φτιάξε αυγά σακσούκα με Sacla Nduja Pesto σε γεύση πικάντικου λουκάνικου και κόκκινες πιπεριές και θα μας θυμηθείς 🍳🌶😪 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
La Molisana Tagliatelle Classique με κολοκύθα, φασκόμηλο και μπέικον από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΓια την πιο ιδιαίτερη και πλούσια σε γεύση μακαρονάδα δεν χρειάζονται πολλά 🍴 Λίγος χρόνος στην κουζίνα, εκλεκτά υλικά και φυσικά καλή παρέα φτάνουν και περισσεύουν 😉 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου υποδέχεται την Δήμητρα Σιβρή στην κουζίνα του Food Stories και μαζί δημιουργούν ένα πιάτο με La Molisana Tagliatelle Classique, κολοκύθα, φασκόμηλο και μπέικον 🍝 Μια συνταγή που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Αυγοφέτες με χαλούμι και λουκάνικα Meica Deutschlander από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήBrunching...παραδοσιακά 🍳 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου προτείνει αυγοφέτες με χαλούμι και λουκάνικα Meica 🍴 Ετοιμάσου να φτιάξεις το πιο λαχταριστό και απολαυστικό πρωινό που έχεις δοκιμάσει ever! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια και Sacla Vegan White Sauce από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΟ σεφ Γιάννης Γιαγκουλής μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και φτιάχνει κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια και Sacla Vegan White Sauce 🍴 Ένας συνδυασμός όνειρο που σίγουρα θα σε εκπλήξει ευχάριστα 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
La Molisana Fettuccine Integrali με μανιτάρια και μπέικον από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουPasta lovers έχουμε γιορτή! 😉 Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών έφτασε και στην κουζίνα του Food Stories την γιορτάζουμε...όπως ακριβώς της αξίζει! Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει La Molisana Fettuccine Integrali με μανιτάρια και μπέικον για να την τιμήσεις κι εσύ στο έπακρο! 🍝 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Porridge με φρούτα και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΈνα πλούσιο πρωινό είναι φυσικά ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου! ☀️ Φτιάξε porridge με φρούτα και μέλι Τζιβέρτι όπως ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου και ετοιμάσου να αγγίξεις top επίπεδα ενέργειας αλλά και απόλαυσης! 🍌😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Ριζότο με GAEA πάστα λιαστής ντομάτας από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΔεν έχεις αποφασίσει ακόμη τι θα περιέχει το μενού σου για απόψε; 🍴 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δείχνει πως να φτιάξεις το πιο λαχταριστό ριζότο με GAEA πάστα λιαστής ντομάτας εύκολα και γρήγορα! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Galette με φρούτα και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΘες να φτιάξεις ένα διαφορετικό dessert; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει Γαλλική Galette με φρούτα και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι 🍒 Μια δοκιμή αρκεί για να θες να τη φτιάχνεις ξανά και ξανά! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Scramble eggs με Sacla Pesto λιαστής ντομάτας από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και φτιάχνει scrambled eggs με αβοκάντο και Sacla πέστο λιαστής ντομάτας 🥑🍅 Το απόλυτο brunch σε περιμένει να το δημιουργήσεις 😪 Τι περιμένεις; Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Γαρίδες (king) με σκόρδο και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΆρωμα, γεύση, ποιότητα! Αυτό το μεσογειακό πιάτο με γαρίδες king, σκόρδο και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA τα έχει...όλα 😉 Ακολούθησε τα βήματα του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου για να δεις πως να το φτιάξεις! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
La Molisana Penne Rigate Integrali με Sacla Pesto μαύρης τρούφας από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και αυτή τη φορά συνδυάζει 2 πολύ ξεχωριστά υλικά 🍴 Με La Molisana Penne Rigate Integrali και το νέο Sacla Pesto μαύρης τρούφας φτιάχνει μια άλλου επιπέδου γκουρμέ μακαρονάδα ολικής άλεσης μέσα σε μόλις 15 λεπτά και σε προκαλεί να την φτιάξεις κι εσύ 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Πανακότα με γάλα καρύδας, μέλι και Familia Coconut Quinoa Granola από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΣκέφτεσαι τι να κεράσεις τους καλεσμένους σου; ✨ Φτιάξε πανακότα σε ατομικά μπολ με γάλα καρύδας, μέλι και Familia Coconut Quinoa Granola και ετοιμάσου για τα πιο συναρπαστικά comments! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Ριζότο με Riso Gallo Venere και γαρίδες από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΕσύ έχεις δοκιμάσει το νέο μαύρο ρύζι ολικής άλεσης Riso Gallo Venere; Αν όχι, αυτή η συνταγή που σου προτείνει ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής με γαρίδες και σχοινόπρασο, είναι η ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις 😉🍤 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Φιλέτο μπαρμπούνι με σαλάτα αρωματικών και ελαιόλαδο Ελιοχώρι από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΣκέφτεσαι πως να πετύχεις το πιο νόστιμο φιλέτο μπαρμπούνι; 🍽 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου δείχνει πως να το φτιάξεις με ελαιόλαδο Ελιοχώρι και σαλάτα αρωματικών! Κάπως έτσι η γεύση του απλά θα απογειωθεί! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Σαλάτα με ροδάκινα, καρότο, δυόσμο και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΛατρεύεις τον συνδυασμό φρούτων και λαχανικών; 🥕🍑 Αν ναι, τότε αυτή την καλοκαιρινή σαλάτα με ροδάκινα, καρότο, δυόσμο και μέλι Τζιβέρτι πρέπει να την φτιάξεις οπωσδήποτε! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
La Molisana Farfalle Rigate Integrali με πουρέ καλαμποκιού και μανιτάρια από τους σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου και Γαλάτεια ΠαμπορίδηςΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου καλωσορίζει στην κουζίνα του Food Stories την αγαπημένη σεφ, food blogger και cookbook author Γαλάτεια Παμπορίδης! Μαζί δημιουργούν μια συνταγή όνειρο με La Molisana Farfalle Rigate Integrali, πουρέ καλαμποκιού και μανιτάρια παρασέρνοντας μας σε μια κατάσταση...ολικής απόλαυσης! 🍝 Ένα πιάτο που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Superfood σαλάτα με κινόα, παντζάρι, πορτοκάλι, ρόκα και GAEA dressing μουστάρδας από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΑυτή η superfood σαλάτα με quinoa, παντζάρι, πορτοκάλι, ρόκα και GAEA dressing μουστάρδας είναι τόσο σούπερ που θα σε ταξιδέψει σε μέρη εξωτικά από την πρώτη κιόλας μπουκιά! 😉🥗🦸‍♂️ Δες πιο κάτω τη συνταγή!
La Molisana Spaghetto Quadrato με μύδια από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΤο καλοκαίρι πλησιάζει και το σπίτι ευωδιάζει 🍝 Αυτή η συνταγή με La Molisana Spaghetto Quadrato και μύδια από τον σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου μυρίζει θάλασσα! Μια μπουκιά αρκεί για να κάνεις κυριολεκτικά...βουτιά στην απόλαυση! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, καρύδια, αχλάδι και GAEA dressing μουστάρδας από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΤι πιο αναζωογονητικό από ένα ελαφρύ, πεντανόστιμο και χορταστικό γεύμα όταν...πεινάς πολύ; 😉 Αυτή η σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, καρύδια, αχλάδι και GAEA dressing μουστάρδας είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι την ώρα του μεσημεριανού! 🥗 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Πρωϊνό κέικ με Familia Berry Granola και γιαούρτι από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΨάχνεις πρωινό σνακ που θα σε...κρατήσει; 😉 Μόλις το βρήκες! Αυτό το πρωινό κέικ με Familia Berry Granola και γιαούρτι από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή θα σε χορτάσει ξεπερνώντας κάθε προσδοκία! 🍓 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Χταπόδι με TABASCO® Sriracha Sauce από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟι επιλογές για το Σαρακοστιανό τραπέζι ίσως φαντάζουν λίγο περιορισμένες! Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου αποδεικνύει το αντίθετο 😉 Λίγη φαντασία, απλά υλικά και φυσικά η καλύτερη διάθεση είναι όλα όσα θα χρειαστείς για να φτιάξεις το πιο απολαυστικό χταπόδι στην κατσαρόλα με TABASCO® Sriracha Sauce 🌶
Νηστίσιμες μπάρες βρώμης με Familia Pure Granola και χουρμάδες από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΘες η διατροφή σου να μην χάσει το ενδιαφέρον της την περίοδο της νηστείας; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει νηστίσιμες μπάρες βρώμης με Familia Pure Granola και χουρμάδες 🥄 Απλά θα τις λατρέψεις! 😉
Δούκισσα με χαλβά και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΥπάρχει κάποιος που μπορεί να αντισταθεί στο κάλεσμα ενός γλυκού με σοκολάτα; 😉 Επειδή πολύ απλά η απάντηση είναι όχι, ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου έχει ετοιμάσει για σένα μια νηστίσιμη παραλλαγή της αγαπημένης σοκολατένιας δούκισσας με χαλβά και μέλι Τζιβέρτι! 🍫 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Καλαμάρι με ελαιόλαδο Ελιοχώρι και πουρέ παντζάρι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΝηστεύεις και ξέμεινες από επιλογές; 😉 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει καλαμάρι με ελαιόλαδο Ελιοχώρι και πουρέ από παντζάρι που θα φτάσει την απόλαυση στα ύψη! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Αλμυρό κέικ με GAEA ελιές και λιαστές ντομάτες από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΟ σεφ Γιάννης Γιαγκουλής μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και φτιάχνει αλμυρό κέικ με ελιές και λιαστές ντομάτες GAEA! 🍅 Το πιο λαχταριστό και απολαυστικό κέικ για τα απογεύματα της νηστείας 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Ριζότο κολοκύθας με Riso Gallo Rustico και κατσικίσιο τυρί από τον σεφ Βαγγέλη ΜωραϊτηΕίσαι λάτρης του ριζότο; 🍴 Αυτή η vegetarian συνταγή του σεφ Βαγγέλη Μωραϊτη με κολοκύθα και μαύρο ρύζι ολικής άλεσης Riso Gallo Rustico είναι full θρεπτική και θα σε κάνει να ανυπομονείς για την επόμενη μπουκιά! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Κριθαρότο με Divella Rosmarino, γαρίδες και κατσικίσιο τυρί από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΚριθαρότο με Divella Rosmarino και γαρίδες από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου! 🍤 Ελαφρύ, γρήγορο και σούπερ λαχταριστό! Με αυτή τη συνταγή τα lunch breaks σου θα αποκτήσουν...γεύση διαφορετική! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Σαλάτα με τυρί μοτσαρέλα, κρουτόνια και ελαιόλαδο GAEA από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΥπάρχει κενή θέση στο μενού της εβδομάδας σου; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει το πιο ελαφρύ και μεσογειακό addition! 😉 Αυτή η σαλάτα με τυρί μοτσαρέλα, κρουτόνια και ελαιόλαδο GAEA θα γίνει το No.1 γεύμα σου! ⭐️ Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Πορτοκαλόπιτα με μαρμελάδα St.Dalfour Πορτοκάλι από την σεφ Αθηνά ΛοϊζίδηςΤα απογεύματα είναι για...dessert! 🍊😉 Γι' αυτό και η σεφ Αθηνά Λοϊζίδης ετοιμάζει την πιο νόστιμη πορτοκαλόπιτα με μαρμελάδα St.Dalfour Πορτοκάλι! Μια συνταγή που θα κάνει εσένα αλλά και τους αγαπημένους σου να ανυπομονούν για την ώρα του γλυκού! 🥄 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
La Molisana Fettuccine Integrali Al Forno με κρεμώδη σάλτσα, βασιλικό και ντοματίνια από την σεφ Αθηνά ΛοϊζίδηςΕίσαι pasta lover; Δώσε προσοχή! 😉 Η σεφ Αθηνά Λοϊζίδης φτιάχνει πεντανόστιμη μακαρονάδα ολικής άλεσης Al Forno με La Molisana Fettuccine Integrali, βασιλικό και ντοματίνια που παίρνει όσκαρ γεύσης! Σου έχει ανοίξει η όρεξη; 🍝 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα St.Dalfour Βερίκοκο από την σεφ Αθηνά ΛοϊζίδηςΗ σεφ Αθηνά Λοϊζίδης φτιάχνει την παραδοσιακή συνταγή Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα St.Dalfour Βερίκοκο χωρίς γλουτένη και πρόσθετη ζάχαρη και μας...εντυπωσιάζει! Ανυπομονείς να τη φτιάξεις κι εσύ; 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Καλαμάρι γεμιστό με μαύρο ρύζι Riso Gallo Rustico Venere από την σεφ Αθηνά ΛοϊζίδηςΕίσαι whole wheat fan; Tο ΝΕΟ μαύρο ρύζι ολικής άλεσης Riso Gallo Venere θα γίνει η αδυναμία σου! 😉🍴 Η σεφ Αθηνά Λοϊζίδης σου δίνει την πιο τέλεια ιδέα για να το δοκιμάσεις, φτιάχνοντας καλαμάρι γεμιστό με μαύρο ρύζι! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Springrolls με λευκή σοκολάτα και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΛατρεύεις τα επιτραπέζια με την παρέα; Αυτός ο πύργος Jenga με spring rolls από λευκή σοκολάτα και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι θα σε κάνει να δεις το παιχνίδι...αλλιώς 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Xαλβάς με πικρή σοκολάτα και μαρμελάδα St.Dalfour Πορτοκάλι και Τζίντζερ από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΧαλβάς και Καθαρά Δευτέρα πάνε...μαζί! 😉 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής λοιπόν φτιάχνει ένα διαφορετικό χαλβά με πικρή σοκολάτα και μαρμελάδα St.Dalfour Πορτοκάλι & Τζίντζερ, που σίγουρα θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Φιλέτο σολομού με ρύζι Riso Gallo Venere Rustico από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΨάχνεις την τέλεια πρόταση για ένα λαχταριστό, γρήγορο και γεμάτο θρεπτικά συστατικά γεύμα; 😉 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και φτιάχνει φιλέτο σολομού με το νέο μαύρο ρύζι ολικής άλεσης Riso Gallo Rustico! Μια δοκιμή αρκεί για να το αγαπήσεις! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Valentine’s Cheesecake με Familia Berry Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Φράουλα από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουValentine's Day χωρίς γλυκό γίνεται; Δεν γίνεται! 😉 Εμπνεύσου από τη συνταγή του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου και φτιάξε Valentine's Cheesecake με Familia Berry Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Φράουλα για να απολαύσεις γλυκιές μπουκιές με το άλλο σου μισό 🍓 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Valentine’s Steak με ριζότο Riso Gallo Porchini Mushroom από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΛένε πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι και...έχουν δίκιο! 😉 Ετοιμάζεις το τέλειο δείπνο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου; Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη! 🍴 Φτιάξε Valentine's Steak με ριζότο Riso Gallo Porchini Mushroom και το ταίρι σου απλά θα εντυπωσιαστεί ! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Valentines All-in-one burger με D&L Diablo Sauce και Hengstenberg τουρσί από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΑυτό το Valentine’s Day σε βρίσκει all-in στον έρωτα; ❤️😉 Το all-in-one burger του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου με D&L Samourai Sauce και Hengstenberg τουρσί είναι η ιδανική πρόταση για να γιορτάσεις μαζί με το burger lover ταίρι σου 🍔 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Valentine’s La Molisana Penne Rigate Integrali με παντζάρι και ανάρη από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΗ μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι κοντά! ❤️ Είστε και οι δυο pasta lovers; Μπείτε μαζί στην κουζίνα για να δημιουργήσετε την πιο ξεχωριστή μακαρονάδα με La Molisana Penne Rigate Integrali, παντζάρι και αναρή! Αυτή η συνταγή θα σας φέρει σίγουρα ακόμη πιο κοντά! Δες πιο κάτω τη συνταγή! 😉
Μπισκότα με μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο από την σεφ Αθηνά ΛοϊζίδηςΔεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους; 🍪 Κι όμως...το μυστικό τους βρίσκεται στο εσωτερικό! 😉 Αυτά τα μπισκότα με μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο από την σεφ Αθηνά Λοϊζίδης θα γίνουν το επόμενο addiction σου! Δες πιο κάτω πως να τα φτιάξεις!
Μεσογειακή σαλάτα με λούντζα, γραβιέρα Κρήτης, ελιές και GAEA dressing μουστάρδας από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΕίναι τα υγιεινά γεύματα στην κορυφή της λίστας στόχων σου; 🎯 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σε βοηθάει να τον πετύχεις φτιάχνοντας μεσογειακή σαλάτα με ελιές, GAEA dressing μουστάρδας και φρούτα εποχής! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Χοιρινές μπριζόλες με πουρέ ριγανάτης πατάτας και λιαστές ντομάτες SACLA από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΔεν ξέρεις τι να προσθέσεις στο χειμωνιάτικο μενού της εβδομάδας σου; 😉 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου δείχνει πως να φτιάξεις λαχταριστές χοιρινές μπριζόλες με πουρέ πατάτας και λιαστές ντομάτες από Sacla για το τέλειο δείπνο! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Αρωματισμένο crispy καλαμάρι με D&L Tartare Sauce από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΈχεις χειμωνιάτικες λιγούρες; Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου προτείνει ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι! Φτιάξε κι εσύ αυτό το crispy καλαμάρι και συνδύασε το με D&L Tartare Sauce! 🍴 Το αποτέλεσμα όχι μόνο θα σε χορτάσει, αλλά επίσης θα σε εντυπωσιάσει 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Τραγανά λουκανικοτυροπιτάκια Meica με σάλτσα D&L Andalouse Sauce από τον σεφ Βαγγέλη ΜωραϊτηΑυτά τα λουκανικοτυροπιτάκια από τον σεφ Βαγγέλη Μωραϊτη είναι τόσο λαχταριστά όσο φαίνονται 😉 Με λουκάνικα Meica, πιπεριές και D&L Andalouse Sauce η απόλαυση φτάνει στο...κόκκινο! Δες πιο κάτω πως να τα φτιάξεις!
Ενεργειακές μπουκιές με Familia Pure Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Μαύρο Κεράσι από τον σεφ Βαγγέλη Μωραϊτη (Guest: Κρίστυ Αγαπίου)Ξεκινάμε την νέα χρονιά με θετική αλλά και θρεπτική...ενέργεια! 😉 Ο σεφ Βαγγέλης Μωραϊτης φτιάχνει μαζί με τη Κλινική Διαιτολόγο Κρίστυ Αγαπίου υγιεινά energy balls με Familia Pure Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Μαύρο Κεράσι! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Μπρουσκέτες με πάπια, σάλτσα gorgonzola και μαρμελάδα St. Dalfour Σύκο από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΘες να φτιάξεις κάτι διαφορετικό για το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς; 🎄 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου έχει τη λύση! 😉 Αυτές οι μπρουσκέτες με πάπια, σάλτσα gorgonzola και μαρμελάδα St. Dalfour Σύκο θα κλέψουν την παράσταση! Δες πιο κάτω πως να τις φτιάξεις!
Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΧριστούγεννα σημαίνει...δημιουργία 🎄 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής δημιουργεί τα πιο γλυκά χριστουγεννιάτικα μπισκότα με μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο χωρίς γλουτένη και συντηρητικά! Τι άλλο να ζητήσεις; 😉 Δες πιο κάτω πως να τα φτιάξεις!
Λευκή μους με μελομακάρονα, St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΔεν μπορείς να αντισταθείς στα μελομακάρονα; Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου δείχνει ένα διαφορετικό τρόπο για να τα απολαύσεις φτιάχνοντας λευκή μους με μελομακάρονα, μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο και μέλι Τζιβέρτι 🎄 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Χριστουγεννιάτικη τυρόπιτα με τυρί brie και μαρμελάδα St.Dalfour Ρόδι και Βατόμουρο από τον σεφ Βαγγέλη ΜωραϊτηΟ σεφ Βαγγέλης Μωραϊτης δημιουργεί την πιο γρήγορη Χριστουγεννιάτικη τυρόπιτα με τυρί brie και μαρμελάδα St.Dalfour Ρόδι και Βατόμουρο και σε βάζει απευθείας σε Christmas mood! 🎄 Δες πιο κάτω τη συνταγή! 😉
Χριστουγεννιάτικη Pavlova με σάλτσα από μαρμελάδα St. Dalfour Φράουλα από τον σεφ Βαγγέλη ΜωραϊτηChristmas Mood ON 🎄 Ο σεφ Βαγγέλης Μωραϊτης μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και στολίζει το πιο γλυκό Χριστουγεννιάτικο δέντρο με σάλτσα από μαρμελάδα St. Dalfour Φράουλα 😉 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις!
Πατάτες φούρνου με λουκάνικα Meica και TABASCO® Sauce από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟι ξεχωριστές περιστάσεις απαιτούν και... ξεχωριστά πιάτα 🎄 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου φτιάχνει πατάτες φούρνου με λουκάνικα Meica και TABASCO® Sauce για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και σου υπόσχεται ότι απλά θα κλέψουν την παράσταση 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Γκάμον με ανανά, SACLA Fiery Chili και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΣκέφτεσαι τι συνταγές να φτιάξεις για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι; 🎄 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει γκάμον με ανανά, Sacla Fiery Chili και μέλι Τζιβέρτι! Εντυπωσιακό τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
La Molisana Fettuccine Integrali Beef ραγού από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου με guest την Χριστίνα ΑργυρούΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου φτιάχνει παρέα με την Χριστίνα Αργυρού La Molisana Fettuccine Integrali Beef ραγού και μαζί μας δίνουν την πιο νόστιμη ιδέα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Παέγια θαλασσινών με ρύζι Riso Gallo και λουκάνικα Meica από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλλήΟ σεφ Γιάννης Γιαγκουλλής μας ξεναγεί στα στενά της Ισπανίας σερβίροντας μας παέγια θαλασσινών με Riso Gallo και λουκάνικα Meica! Μια γευστική εμπειρία που αξίζει οπωσδήποτε να ζήσεις! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Φιλέτο μπακαλιάρου με ντοματίνια, ελιές και ελαιόλαδο Ελιοχώρι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΕπιμένουμε θρεπτικά και...μεσογειακά 😉 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δείχνει πως να φτιάξεις ένα πεντανόστιμο φιλέτο μπακαλιάρου με ντοματίνια, ελιές και ελαιόλαδο Ελιοχώρι και να το απολαύσεις στο έπακρο! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Κέικ με αμύγδαλα και μαρμελάδα St.Dalfour Πορτοκάλι και Τζίντζερ από την σεφ Αθηνά ΛοϊζίδηςΕίσαι αυτό που λέμε... "του γλυκού"; 😉 Φτιάξε αυτό το κέικ με αμύγδαλα και μαρμελάδα St.Dalfour Πορτοκάλι και Τζίντζερ χωρίς γλουτένη και πρόσθετη ζάχαρη και απόλαυσε το χωρίς τύψεις! 🍊 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Ρυζόγαλο με Riso Gallo, Familia Pure Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλλήΟ σεφ Γιάννης Γιαγκουλλής μπαίνει ξανά στην κουζίνα του Food Stories και κάνει την ανατροπή 😉 Σου δείχνει πως να φτιάξεις ρυζόγαλο με ρύζι Riso Gallo, Familia Pure Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα 🍎 Μετά από αυτή τη συνταγή θα ξεχάσεις ότι προηγούμενο έχεις δοκιμάσει! 🥄 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις!
La Molisana Spaghetto Quatrato Caccio e Pepe από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΤο Spaghetto Quadrato της Pasta La Molisana δίνει στην διάσημη συνταγή Cacio e Pepe από την Σικελία τη δική του μοναδική πινελιά! Εμπνεύσου από το πιάτο του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου για να δημιουργήσεις το δικό σου γευστικό αριστούργημα! 🍝 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Gnocchi di patate La Molisana με Napoletana Sauce από SaclaΕπόμενος γευστικός προορισμός: Ιταλία ✈️ ⁠Φτιάξε Gnocchi di patate La Molisana με Napoletana Sauce από Sacla και θα έχεις το εισιτήριο στο τσεπάκι 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή! ⁠
Σπιτικές πίτσες Vegetarian & Pepperoni με Tabasco Sriracha Sauce από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουPizza night στο σπίτι με την παρέα; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δίνει επιλογές! Vegetarian & Pepperoni σπιτικές πίτσες με TABASCO Sriracha Sauce για τους χορτοφάγους αλλά και για όσους δηλώνουν Pepperoni lovers! Δες πιο κάτω πως να τις φτιάξεις!
La Molisana Fettuccine Integrali με πέστο και καβουρδισμένο κουνουπίδι από την σεφ Αθηνά ΛοϊζίδηςΘες να δημιουργήσεις κάτι διαφορετικό; Αυτή η συνταγή με Fettuccine Integrali La Molisana, πέστο και καβουρδισμένο κουνουπίδι από την σεφ Αθηνά Λοϊζίδης, θα κάνει την απόλαυση να είναι μονόδρομος! Δες πιο κάτω τα υλικά για να τη φτιάξεις!
Mini πίτσες μελιτζάνας με Sacla πέστο βασιλικού, ντομάτα και τυρί μοτσαρέλαΕίσαι pizza lover αλλά θες να αποφύγεις τις περιττές θερμίδες; Σου έχουμε εναλλακτική! Φτιάξε mini πίτσες μελιτζάνας με Sacla πέστο βασιλικού, ντομάτα και τυρί μοτσαρέλα και ετοιμάσου να ξετρελαθείς! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Ribeye steak στο τηγάνι με αρωματικά και σάλτσα D&L Diablo Sauce από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουRibeye Steak στο τηγάνι με αρωματικά + σάλτσα D&L Diablo Sauce = Συνδυασμός φωτιά! Ακολούθησε τα βήματα του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου για να φτιάξεις το πιο λαχταριστό steak με λίγη δόση έντασης! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Ριζότο με κοτόπουλο, Sacla πέστο ντομάτας και τυρί ρικότα από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΜε ριζότο θα χορτάσεις και καθόλου δεν θα χάσεις! 🍴 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου φτιάχνει μια γρήγορη full Ιταλική συνταγή με ριζότο, κοτόπουλο, SACLA πέστο ντομάτας και τυρί ρικότα! Μια μόνο δοκιμή θα σε πείσει! 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά!
Ριζότο με ρύζι Riso Gallo Arborio, μανιτάρια και λάδι τρούφας από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΨάχνεις μια εντυπωσιακή συνταγή για μια ξεχωριστή περίσταση; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει ριζότο με ρύζι από Riso Gallo, μανιτάρια και λάδι τρούφας! Ένα πεντανόστιμο πιάτο που θα κλέψει τις εντυπώσεις 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά της συνταγής!
La Molisana Gnocchi Di Patate με σπανάκι και λιαστή ντομάτα από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και αυτή τη φορά φτιάχνει κάτι...διαφορετικό! 😉 Αυτό το πιάτο με La Molisana Gnocchi di Patate, σπανάκι και λιαστές ντομάτες σε κρεμώδη σάλτσα θα σε κάνει να ερωτευτείς! Δες πιο κάτω τα υλικά για να το φτιάξεις!
Mille Feuille με αναρόκρεμα, μέλι Τζιβέρτι και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει για επιδόρπιο Mille-feuille με αναρόκρεμα, μέλι Τζιβέρτι και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι! Τόσο νόστιμο, που δεν θα ξέρεις σε ποια στρώση να σταματήσεις 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά!
La Molisana Penne Rigate Integrali με μανιτάρια, σπανάκι και λευκό κρασί από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΘες να αποφύγεις τις περιττές θερμίδες στα γεύματα σου; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει ένα πεντανόστιμο whole wheat πιάτο με La Molisana Penne Rigate Integrali, μανιτάρια, σπανάκι και λευκό κρασί, που σίγουρα θα το λατρέψεις! 😉
Frozen yogurt bark με μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι & Μύρτιλο και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΨάχνεις ακόμη να βρεις το γευστικό highlight του καλοκαιριού σου; Μόλις το βρήκες! Ακολούθησε τα βήματα του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου και φτιάξε στα γρήγορα δροσιστικό Frozen yogurt bark με φράουλες, μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι & Μύρτιλο και μέλι Τζιβέρτι! Δες πιο κάτω τα υλικά!
Παγωτό με μαρμελάδα St.Dalfour Φράουλα από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΕξαφανίζεται το παγωτό από το μπολ σου πριν καν το αντιληφθείς; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δείχνει πως να το φτιάξεις στο σπίτι με μαρμελάδα St.Dalfour φράουλα χωρίς γλουτένη και πρόσθετη ζάχαρη! Δες πιο κάτω τα υλικά!
Γαρίδες σαγανάκι με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΑγαπάς τις ελληνικές γεύσεις; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου φτιάχνει παραδοσιακές γαρίδες σαγανάκι με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA και φέρνει την Ελλάδα στο...πιάτο σου 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Σαλάτα του Καίσαρα με κοτόπουλο και ζυμαρικά Divella Chifferini από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΕίναι η σαλάτα του Καίσαρα ένα από τα αγαπημένα σου ελαφριά γεύματα; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου της δίνει μια ξεχωριστή πινελιά με τα ζυμαρικά Chifferini της Pasta Divella και κάνει την απόλαυση να...διπλασιάζεται! 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά!
Brunch με αβγά benedict, σάλτσα Ηollandaise και Tabasco Sriracha από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΔεν έχεις ακόμη δοκιμάσει το νέο Tabasco Sriracha Sauce που μόλις κυκλοφόρησε; 🌶️ Αυτή η συνταγή brunch με αυγά benedict και σάλτσα Hollandaise από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου, είναι η ευκαιρία σου 😉🍳 Δες πιο κάτω τα υλικά!
Berries lemonade mocktail με χυμό Rauch Cranberry από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΕτοιμάζεσαι να φύγεις για διακοπές αλλά νιώθεις ότι κάτι έχεις ξεχάσει; Μα φυσικά! Ένα δροσιστικό mocktail για τον δρόμο🍹 Φτιάξε Berry Lemonade με χυμό Rauch Cranberry σε μόνο 6 λεπτά για εσένα και την παρέα σου, για να απολαύσεις ακόμα πιο πολύ τη διαδρομή 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά
Φιλέτο κοτόπουλο με λιαστές ντομάτες GAEA, σπανάκι και αρωματισμένο ελαιόλαδο GAEA με βασιλικό από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δείχνει στην κουζίνα του Food Stories πως να φτιάξεις στα γρήγορα φιλέτο κοτόπουλο με λιαστές ντομάτες GAEA, σπανάκι και αρωματισμένο ελαιόλαδο GAEA με βασιλικό. Τώρα ξέρεις ποια είναι η απάντηση στο “Tι θα φάμε σήμερα” 😉
Χοιρινό burger με D&L Diablo Sauce99% αγγελικά πλασμένο χοιρινό burger! Ή μήπως όχι; Με D&L Diablo Sauce, το 1% μπορεί να κάνει τη διαφορά 😉 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις!
Καλαμάκια με γαρίδες, ρίγανη και GAEA άρτυμα εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου αρωματισμένου με λεμόνιΓρήγορο καλοκαιρινό σνακ που μυρίζει κυριολεκτικά...θάλασσα! Αυτά τα καλαμάκια με γαρίδες, ρίγανη και άρτυμα εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου θα σε ταξιδέψουν κατευθείαν στα νησιά της Μεσογείου! 😉 Θέλεις να μάθεις πως; Δες πιο κάτω!
Γαρίδες κοκτέιλ με D&L Tartare SauceΓαρίδες κοκτέιλ με D&L Tartare Sauce! Αυτό το σνακ είναι απλά εθισμός! 😉 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις εύκολα και γρήγορα και να εντυπωσιάσεις την παρέα σου!
Φρουτοσαλάτα με μέλι ΤζιβέρτιΦρουτοσαλάτα με μέλι Τζιβέρτι! Ο καλύτερος τρόπος για να δροσιστείς αυτό το καλοκαίρι! 😉 Δες πιο κάτω πως να τη φτιάξεις!
Σαλάτα με παντζάρι, πορτοκάλι και άρτυμα βαλσάμικου ξυδιού με μέλι και μουστάρδα από GAEAΜετράς αντίστροφα για το καλοκαίρι; Αυτή η δροσιστική, σούπερ νόστιμη σαλάτα με παντζάρι, πορτοκάλι και ντρέσινγκ μουστάρδας από GAEA θα στο φέρει λίγο πιο κοντά 😉 Δες πιο κάτω πως να τη φτιάξεις!
Γεμιστό Τσουρέκι με μαρμελάδα St.Dalfour 4 φρούτα και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΠάσχα χωρίς τσουρέκι...δεν γίνεται! Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου φτιάχνει στην κουζίνα του Food Stories ένα λαχταριστό γεμιστό τσουρέκι με μαρμελάδα St.Dalfour 4 φρούτων και μέλι Τζιβέρτι δίνοντας μια διαφορετική γεύση στις μέρες των γιορτών!
Πικάντικο Guacamole Ντιπ με TABASCO® SauceΏρα για σνακ; Απόλαυσε το στο σπίτι ανεβάζοντας την ένταση με ένα πικάντικο Guacamole Ντιπ συνοδευμένο με TABASCO Sauce! Δες πιο κάτω πως μπορείς να το φτιάξεις 😉
Overnight breakfast bowl με Familia Original Swiss Muesli, γιαούρτι, φρούτα και μέλι ΤζιβέρτιΤι μπορεί να συγκριθεί με ένα καλό πρωινό της στιγμής; Ένα Overnight breakfast bowl με Familia Original Swiss Muesli φτιαγμένο από το βράδυ 😉 Πρόσθεσε γιαούρτι, φρούτα και μέλι Τζιβέρτι για περισσότερη απόλαυση! Δες πιο κάτω τα υλικα!
Σαλάτα με Farfalle Integrali La Molisana, γαρίδες και αβοκάντοΈρχεται καλοκαίρι και ψάχνεις για δροσερά, ελαφριά γεύματα; Αυτή η θρεπτική σαλάτα με Farfalle ολικής άλεσης La Molisana, γαρίδες και αβοκάντο θα γίνει ο σύμμαχος στο διαιτολόγιο σου! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Νηστίσιμη μακαρονάδα La Molisana Farfalle Integrali με σολομό και κολοκυθάκι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δείχνει πως να απολαύσεις στο έπακρο την περίοδο της νηστείας. Πως; Με μια νηστίσιμη συνταγή La Molisana Farfalle Integrali με σολομό και κολοκυθάκι. Δες πιο κάτω τα υλικά 😉
La Molisana Fettuccine Integrali με κοτόπουλο, Sacla πέστο άγριας ρόκας και ελαιόλαδο Gaea από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΌταν η ποιότητα συναντά την απόλυτη γεύση, συμβαίνουν θαύματα στην κουζίνα του Food Stories 😉. Αυτή η συνταγή από τα μαγικά χέρια του Θεόδωρου Ελευθερίου θα σε κάνει να ανυπομονείς για την δεύτερη μπουκιά! Θες να μάθεις περισσότερα; Scroll down!
Mini Pizza με SACLA πέστο λιαστής ντομάταςIt’s PARTY TIME! Οι mini pizzas με Sacla Pesto λιαστής ντομάτας δεν θα αντέξουν για πάνω από μισή ώρα στο τραπέζι! 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά για τις φτιάξεις κι εσύ!
Το απόλυτο Burger με σάλτσες D&L, Tabasco και Hengstenberg τουρσί από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΤο ΑΠΟΛΥΤΟ burger πρωταγωνιστεί στην κουζίνα του Food Stories μαζί με τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου! Συνοδευμένο με σάλτσες D&L, Tabasco και Hengstenberg τουρσί μπορεί να εθίσει ακόμη και τους γευστικά άπιστους! Και σε αυτό είμαστε… ΑΠΟΛΥΤΟΙ! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Βοδινό Burger με TABASCO® SauceTo TABASCO Sauce θα γίνει ο καλύτερος φίλος του burger σου! Φτιάξε το πιο αφράτο βοδινό hot burger με τυρί Cheddar και Hengstenberg τουρσί! Αν αντέχεις, τότε δες πιο κάτω τη συνταγή! 😉
Γαριδομακαρονάδα με La Molisana Spaghetto QuadratoΓια σένα που είσαι γαριδομακαρονάς, αυτή η συνταγή θα γίνει το φετίχ σου! Spaghetto Quadrato La Molisana, ούζο και βασιλικό. Πραγματική απόλαυση! Δες πιο κάτω ολόκληρη τη συνταγή ! 😉
Μακαρονάδα La Molisana Farfalle Integrali με βότκα και λιαστές ντομάτες από SaclaΕίναι η φράση “ολικής άλεσης” ο πρωταγωνιστής στο διατροφικό λεξιλόγιο σου; Αν ναι, τότε η συνταγή με Farfalle Integrali La Molisana, βότκα και Sacla λιαστές ντομάτες είναι για σένα! Φροντίζει όχι μόνο τον ουρανίσκο σου αλλά και…τη σιλουέτα σου! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή για να μάθεις πως!
Ριζότο Μανιταριών με Riso Gallo ArborioΑν είσαι φάν του ριζότο κέρδισες! Αν πάλι όχι, με αυτή τη συνταγή θα γίνεις! 😉 Ριζότο με μανιτάρια και Riso Gallo Arborio! Δες πιο κάτω ολόκληρη τη συνταγή!
Μακαρονάδα με Divella Penne Ziti Rigate, Sacla πέστο μελιτζάνας και ελαιόλαδο Ελιοχώρι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και φτιάχνει Divella Penne Ziti Rigate με Sacla πέστο μελιτζάνας, Ιταλικό λουκάνικο και τυρί ricotta! Τόσο νόστιμη που θα την μαγειρέψεις ξανά και ξανά! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Pancakes με κρέμα ταχίνι, Familia Choco Granola και μαρμελάδα St. Dalfour Φράουλα από τον chef Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου μας αφήνει…άφωνους! Αυτή τη φορά φτιάχνει Pancakes με ταχίνι και καραμελωμένα φουντούκια χρησιμοποιώντας μαρμελάδα St.Dalfour φράουλα, Familia Choco Granola και μέλι Τζιβέρτι! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
(Visited 3.354 times, 1 visits today)