Ψάχνεις να βρεις τρόπους για να φτιάξεις ένα σούπερ τραγανό και λαχταριστό μπέικον για να συνοδεύσεις το brunch ή το τοστ σου;
Το μυστικό για να το πετύχεις κρύβεται στο πιο απλό υλικό στον κόσμο: το νερό!
Δες πιο κάτω τα βήματα για να το φτιάξεις σε μόλις 5 λεπτά!
- Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι τις φέτες μπέικον.
- Προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπάσει τις φέτες του μπέικον και αφήνουμε το τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Το νερό θα ξεκινήσει να εξατμίζεται και οι φέτες μπέικον θα αρχίσουν να γίνονται τραγανές.
- Αναποδογυρίζουμε τις φέτες μπέικον και από την άλλη μεριά για να πάρουν χρώμα.
- Μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
Το πιο τραγανό μπέικον σε περιμένει να το απολαύσεις!
(Visited 138 times, 1 visits today)