Ψάχνεις να βρεις τρόπους για να φτιάξεις ένα σούπερ τραγανό και λαχταριστό μπέικον για να συνοδεύσεις το brunch ή το τοστ σου;

Το μυστικό για να το πετύχεις κρύβεται στο πιο απλό υλικό στον κόσμο: το νερό!

Δες πιο κάτω τα βήματα για να το φτιάξεις σε μόλις 5 λεπτά!

  1. Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι τις φέτες μπέικον.
  2. Προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπάσει τις φέτες του μπέικον και αφήνουμε το τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  3. Το νερό θα ξεκινήσει να εξατμίζεται και οι φέτες μπέικον θα αρχίσουν να γίνονται τραγανές.
  4. Αναποδογυρίζουμε τις φέτες μπέικον και από την άλλη μεριά για να πάρουν χρώμα.
  5. Μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.

Το πιο τραγανό μπέικον σε περιμένει να το απολαύσεις!

(Visited 178 times, 1 visits today)