Η Βελγικής καταγωγής κρύες σάλτσες και μαγιονέζες Devos & Lemmens, κατέχουν σήμερα ηγετική θέση ανάμεσα σε αναγνωρισμένα brands διαφορετικών κατηγοριών στο Βέλγιο. Οι τηγανητές πατάτες με μαγιονέζα D&L, είναι το παραδοσιακό Βελγικό έδεσμα που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.

H ιστορία της άρχισε το 1886 όταν οι Henri Devos και Maria Lemmens, ξεκίνησαν την παραγωγή αγγουριών τουρσί στην Αμβέρσα, μια παραλιακή πόλη του Βελγίου. Η αυξανόμενη επιτυχία των βιοτεχνικών προϊόντων που παρήγαγαν τους οδήγησε να πουλήσουν το κρεοπωλείο όπου διαχειρίζονταν και να προχωρήσουν στην παραγωγή μουστάρδας.

Το 1920, η εταιρεία Devos & Lemmens ξεκινά για πρώτη φορά την παραγωγή μαγιονέζας που κάλυψε αμέσως ένα μεγάλο μέρος του νέου της εργοστασίου. Η D&L μαγιονέζα δεν άργησε να γίνει η ναυαρχίδα της γκάμας των προϊόντων της.

Σήμερα, με μια ευρεία σειρά προϊόντων η οποία εμπεριέχει μαγιονέζες, κρύες σάλτσες και καρυκεύματα, η D&L κατάφερε να διατηρήσει σταθερή την θέση της στην κορυφή. Οι μαγιονέζες όπως και οι κρύες σάλτσες της είναι διαθέσιμες σε διάφορες γεύσεις και έχουν ως βασικό συστατικό τους το κραμβέλαιο, το οποίο έχει εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες και μειώνει την χοληστερόλη.

Η Devos & Lemmens διαθέτει εμπειρία 135 χρόνων και με την συνταγή της να παραμένει η ίδια ανάμεσα στα χρόνια, έχει καταφέρει να φτάσει σε εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο.

Δείτε συνταγές με προϊόντα D&L

 

 

(Visited 288 times, 1 visits today)