Η ιστορία της Pasta Divella ξεκίνησε το 1890 όταν ο Francesco Divella έχτισε τον πρώτο του αλευρόμυλο στο Rutigliano, μια μικρή αγροτική κοινότητα κοντά στην πόλη Bari, που βρίσκεται στην περιοχή Apuglia της Ιταλίας.

Η παραγωγή ζυμαρικών της Pasta Divella γνώρισε προοδευτική ανάπτυξη από τα τέλη της δεκαετίας του 1960. Μέσα στα χρόνια, η σκληρή δουλειά 4 γενεών έχει αποδώσει με αποτέλεσμα να μετατρέψει την εταιρεία σε ακρογωνιαίο λίθο της παγκόσμιας βιομηχανίας τροφίμων.

Μέσα από τον ποιοτικό έλεγχο, την προσεκτική επιλογή πρώτων υλών αλλά και τις σύγχρονες τεχνολογίες, η Pasta Divella εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα των ζυμαρικών της.

Διαθέτει μια πλούσια γκάμα η οποία περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά σχήματα ζυμαρικών με σκοπό να ικανοποιήσει ακόμη και τις πιο απαιτητικές γεύσεις. Ένα πιάτο Pasta Divella είναι η εύκολη και γρήγορη λύση στο τραπέζι κάθε Ιταλικής οικογένειας, που διασκεδάζει μικρούς αλλά και μεγάλους.

Η μεσογειακή διατροφή αποτελεί έμπνευση για την Pasta Divella από την αρχή της δημιουργίας της. Ακόμη και σήμερα, στα 131 χρόνια πορείας της, μοιράζει «πάθος μεσογειακό», σε όλους!

Δείτε συνταγές με προϊόντα Divella

(Visited 181 times, 1 visits today)