Η Familia Muesli ιδρύθηκε το 1954 στο Sachseln, στην καρδιά της Ελβετίας. Η κυκλοφορία του πρώτου μούσλι έγινε το 1959 και από τότε η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται με επιτυχημένη πορεία.

Η ιστορία της Familia και του πρώτου μούσλι στον κόσμο ξεκίνησε όταν ο γιατρός Birchermuesli ήθελε να φτιάξει μια συνταγή καλής υγείας για τους ασθενείς του. Χρησιμοποιώντας βρώμη, μήλο και ξηρούς καρπούς, δημιούργησε ένα υγιεινό γεύμα το οποίο δεν άργησε να γίνει διάσημο από στόμα σε στόμα.

Από τότε, τα προϊόντα Familia έχουν κατακτήσει τον κόσμο και εξάγονται σε πολλές χώρες ανά το παγκόσμιο με μεγάλη επιτυχία. Αποστολή της είναι να προάγει τον υγιεινό και διατροφικά σωστό τρόπο ζωής σε κάθε οικογένεια.

Διαθέτει στη γκάμα της προϊόντα μούσλι και γκρανόλα, τα οποία δεν περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη και συντηρητικά. Η αγνότητα των συστατικών τους τα κάνει να ξεχωρίζουν και να βρίσκονται ψηλά στην προτίμηση των καταναλωτών.

Με την πάροδο του χρόνου, η Familia ανέπτυξε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να καλύψει τις ανάγκες ενηλίκων, παιδιών και αθλητών. Σήμερα, το περίφημο μούσλι έχει κατακτήσει τις καρδιές πολλών ανθρώπων και βρίσκεται ανάμεσα στις αγαπημένες επιλογές πρωινού ή σνακ κάθε νοικοκυριού.

Δείτε συνταγές με προϊόντα Familia

(Visited 273 times, 1 visits today)