Η Gaea είναι 100% ελληνικής καταγωγής. Ξεκίνησε με όραμα της είναι να αναδείξει τα οφέλη της ελληνικής μεσογειακής διατροφής μέσα από εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα με βάση το ελαιόλαδο.

Στην αρχαία ελληνική μυθολογία, η Γαία ήταν η Μητέρα Γη – σύμβολο της γονιμότητας και της καλοσύνης. Την θεωρούσαν ως τη μεγάλη μητέρα όλων, τη πρωταρχική Ελληνίδα Μητέρα Θεά, τη δημιουργό της Γης αλλά και του Σύμπαντος.

Η Gaea λοιπόν κρύβει πίσω της μια γνήσια φιλοσοφία ζωής και διαθέτει στον πυρήνα της μια βαθιά εκτίμηση για τη φύση. Στόχος της είναι να γίνει διεθνής πρέσβειρα όχι μόνο προϊόντων υψηλής ποιότητας ελαιολάδου, αλλά και ενός καλύτερου και πιο υγιεινού τρόπου διατροφής και διαβίωσης.

Τα ελαιόλαδα και προϊόντα GAEA είναι 100% φυσικά και εντελώς απαλλαγμένα από συντηρητικά. Διαθέτει στη γκάμα της εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα από σιτίες, οργανικά, αλλά και αρωματισμένα όπως επίσης και ελιές, spreads, σάλτσες και ξύδια.

Η σημαντική τεχνογνωσία της, επέτρεψε την ανάπτυξη ενός εκτεταμένου δικτύου διανομής που υποστηρίζει τη διεθνή διανομή των προϊόντων της με το μεγαλύτερο ποσοστό των πωλήσεων της να αφορούν τη διεθνή αγορά.

Η GAEA έχει λάβει πολλές διακρίσεις και πρωτεία σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ελαιολάδου και έχει καταφέρει να φτάσει ψηλά έχοντας ως γερά θεμέλια τις αξίες της για τη απλότητα αλλά και την παράδοση.

Δείτε συνταγές με προϊόντα GAEA

(Visited 163 times, 1 visits today)