Ο Richard Alfried Hengstenberg δημιούργησε τα πρώτα προϊόντα τουρσί Hengstenberg το 1876, στη Γερμανία. Εδώ και 145 χρόνια η εταιρεία κατάφερε να κρατήσει τον πήχη ψηλά, με το όνομα της να είναι πια συνώνυμο με την άριστη γεύση και ποιότητα.

Η Hengstenberg εγγυάται την ανώτερη ασφάλεια των προϊόντων της, από την καλλιέργεια έως την επεξεργασία. Μέσα από ειδικές διαδικασίες παραγωγής επιτυγχάνεται η προστασία του περιεχομένου των προϊόντων τουρσί και ξυδιών, αλλά και η άψογη διατήρηση της ποιότητας τους.

Τα προϊόντα της παράγονται με βάση παραδοσιακές συνταγές και αγνά υλικά, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η γνήσια γερμανική γεύση που έχει κερδίσει τις καρδιές των Γερμανών εδώ και πολλές δεκαετίες. Η ήπια οξύτητα, η φρέσκια τραγανή υφή και η αυθεντική γεύση τους είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα προϊόντα Hengstenberg μοναδικά.

Οι υπέροχες αλμυρές γεύσεις ξυδιού, το παραδοσιακό λάχανο τουρσί, το κόκκινο λάχανο και τα τραγανά τουρσί Hengstenberg είναι πλέον γνωστά σε όλο το κόσμο για την ποιότητα και τη γεύση τους.

Δείτε συνταγές με προϊόντα Hengstenberg

(Visited 139 times, 1 visits today)