Η MEICA ιδρύθηκε το 1908 από τον Edewecht Fritz Meinen στη Γερμανία. Τα λουκάνικα MEICA κατέχουν σήμερα ηγετική θέση στη χώρα προέλευσης τους.

Το πρώτο εργοστάσιο της εταιρείας MEICA δημιουργήθηκε στο Ammerland της Γερμανίας. Τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της εταιρείας έγιναν πολύ σύντομα γνωστά εξασφαλίζοντας ταχεία επιτυχία στην αγορά.

Η MEICA κατάφερε να έχει στη γκάμα της τις καλύτερες ποικιλίες λουκάνικων στη Γερμανία και να κατακτήσει την κορυφή με την πάροδο των χρόνων. Η γκάμα της περιλαμβάνει το περίφημο “Deutschländer”, το οποίο έγινε το ορόσημο της αλλά και το πιο δημοφιλές λουκάνικο της χώρας λίγο μετά την κυκλοφορία του, καθώς επίσης και τα λουκάνικα κόκτειλ Mini Wini τα οποία είναι τρυφερά και ήπια σε γεύση, φτιαγμένα από αγνά υλικά, κατάλληλα για παιδιά.

Μέσα από τους αυστηρούς ελέγχους στη διαδικασία παραγωγής αλλά και την πολύ προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών της, η MEICA κατάφερε να δημιουργήσει ένα προϊόν άριστης ποιότητας και γεύσης το οποίο παραμένει δημοφιλής μέχρι σήμερα ανά το κόσμο.

(Visited 158 times, 1 visits today)