Όλα ξεκίνησαν το 2005, στην κουζίνα του Nick και της Camilla Barnard’s στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου μαζί δημιούργησαν το πρώτο προϊόν της Rude Health, Ultimate Muesli. Είκοσι χρόνια αργότερα τα προϊόντα της επωνυμίας Rude Health βρίσκονται σε ντουλάπια και ψυγεία σε όλο τον κόσμο έχοντας κατακτήσει την καρδιά των καταναλωτών.

Με την γκάμα της να διευρύνεται συνεχώς έχει ως στόχος της την εξέλιξη παραμένοντας ταυτόχρονα σταθερή στις αξίες της: Άριστη ποιότητα προϊόντων χωρίς καθόλου επεξεργασία!

Το όραμα και η αποστολή της Rude Health παραμένει αναλλοίωτη με το πέρασμα των χρόνων και συνεχίζει να μας διδάσκει ότι: η υγιεινή επιλογή είναι συνώνυμη της νοστιμιάς. Μια καινούργια άφιξη, με 23 βραβεία γευστικής αριστείας στο βιογραφικό της που ήρθε για να μας κάνει να αναθεωρήσουμε ότι γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το υγιεινό πρωινό.

Τα βιολογικής προέλευσης προϊόντα Rude Health είναι η απόδειξη ότι θρεπτική επιλογή και απόλαυση μπορούν να συνυπάρξουν. Το πρωινό μπολ μας, το φλιτζάνι του καφέ μας και το υγιεινό σνακ για το γραφείο ξεχειλίζουν από γεύση χάρη στα προϊόντα Rude Health, τα οποία είναι 100% βιολογικής προέλευσης και δεν περιέχουν οτιδήποτε τεχνητό.

Με τις 4 εναλλακτικές επιλογές ροφημάτων της σε γεύση καρύδας, αμυγδάλου, σόγιας και βρώμης το πρωινό σου μπορεί να αγγίξει την τελειότητα! Σε συνδυασμό με τα τρία είδη granolas που υπάρχουν στη γκάμα της Rude Health το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας απογειώνεται.

Με την Rude Health η κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία για να φροντίσουμε τον οργανισμό μας δημιουργώντας, χωρίς συμβιβασμούς και ενοχές!

Δείτε συνταγές με προϊόντα Rude Health εδώ

 

(Visited 62 times, 1 visits today)