Η εταιρεία SACLA ιδρύθηκε το 1923 στο Asti της Ιταλίας από τον Signor Secondo Ercole. Στα αρχικά στάδια ζωής της, η SACLA ξεκίνησε να συσκευάζει λαχανικά σε κονσέρβες. Στη συνέχεια επέκτεινε τη γκάμα προϊόντων της και σύντομα άνθισε ως μία από τις πιο προοδευτικές εταιρείες τροφίμων της Ιταλίας.

Τα προϊόντα της SACLA παράγονται στην Ιταλία χρησιμοποιώντας τα καλύτερα, φρέσκα λαχανικά αλλά και παραδοσιακές συνταγές ενώ δίνεται μεγάλη σημασία έτσι ώστε να εξασφαλιστεί άριστη ποιότητα.

Ανάμεσα στα χρόνια η SACLA έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αυθεντικού ιταλικού εκλεκτού φαγητού. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης προϊόντων και τεχνολογίας, η εταιρεία έχει δεσμευτεί να επεκταθεί περισσότερο αλλά και να συμβάλει στην αναγέννηση της ιταλικής κουζίνας.

Σήμερα η SACLA διαθέτει στη γκάμα της σάλτσες πέστο και ζυμαρικών, τουρσί και μεγάλη ποικιλία ελιών. Τα προϊόντα της έχουν ζήτηση όχι μόνο στην εγχώρια αγορά της αλλά και σε όλο τον κόσμο ενώ έχει καταφέρει να έχει διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 50 αγορές παγκόσμια.

Η SACLA έχει παραμείνει μια οικογενειακή εταιρεία και η διαχείριση της έχει περάσει πλέον από τη δεύτερη στην τρίτη γενιά της οικογένειας Ercole. Το πάθος τους για το αυθεντικό ιταλικό φαγητό παραμένει η κινητήρια δύναμη τους πίσω από την τεχνολογική πρόοδο και την καινοτομία νέων προϊόντων.

Δείτε συνταγές με προϊόντα Sacla

(Visited 209 times, 1 visits today)