Η Γαλλικής καταγωγής μαρμελάδες St.Dalfour είναι προϊόν μιας οικογενειακής γαλλικής συνταγής όπου δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά στην περιοχή Aquitaine της Γαλλίας, κοντά στο Μπορντό. Αυτή η περιοχή, στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας, φημίζεται για τους αμπελώνες της, καθώς και για την πλούσια καλλιέργεια φρούτων.

Η ιστορία της ξεκίνησε στη γαλλική ύπαιθρο κατά τη διάρκεια του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου όπου πολλοί άνθρωποι αντιμετώπιζαν ακραίους περιορισμούς στα βασικά τρόφιμα. Έτσι, ένας γειτονικός αμπελουργός έδωσε στη γιαγιά του ιδρυτή της St.Dalfour σταφύλι «μούστο», ένα γλυκό υποπροϊόν της οινοποίησης, για να το χρησιμοποιήσει ως υποκατάστατο της λευκής ζάχαρης που ήταν τότε περιορισμένη.

Η γιαγιά δούλεψε με τον χυμό σταφυλιού και ξεκίνησε να φτιάχνει σπιτικές συνταγές «χωρίς ζάχαρη». Χρόνια αργότερα, με την ενθάρρυνση επιχειρηματικών φίλων, τα αγαπημένα εδέσματα της οικογένειας μεταφέρθηκαν στην αγορά.

Η St. Dalfour ακολουθεί πιστά την γαλλική οικογενειακή συνταγή μέσα στα χρόνια και μαγειρεύει αργά και σχολαστικά τα επιλεγμένα φρούτα σε παραδοσιακούς γαλλικούς βραστήρες. Η τοπική γαλλική μέθοδος παραγωγής, αν και αργή, εξασφαλίζει την καλύτερη γεύση των φρούτων. Τα St. Dalfour Fruit Spreads είναι φτιαγμένα 100% από φρούτα χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και συντηρητικά κάτι το οποίο τα κάνει μοναδικά!

Σήμερα, τα γαλλικής καταγωγής Fruit Spreads σερβίρονται σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Δείτε συνταγές με προϊόντα St Dalfour

 

 

(Visited 145 times, 1 visits today)