Σνάκς / Σάντουιτς

Χριστουγεννιάτικος Μπακλαβάς με Sacla Nduja Pesto, τυρί brie, αχλάδι και St.Dalfour Βασιλικό Σύκο από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΑυτά τα Χριστούγεννα, ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει να φτιάξεις το πιο λαχταριστό σνακ-γλυκό 😉 Χριστουγεννιάτικο μπακλαβά με Sacla Nduja Pesto, τυρί brie, αχλάδι και St.Dalfour Βασιλικό Σύκο! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Μπρουσκέτα με τυρί brie, προσούτο και μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι με Μύρτιλο από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΤυρί brie, προσούτο, φοινίκια παστά, ρίγανη και μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο 🥄 Τα 5 υλικά που χρειάζεσαι για να φτιάξεις τις πιο λαχταριστές και γρήγορες μπρουσκέτες που έχεις δοκιμάσει ποτέ! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Φέτα σαγανάκι με σουσάμι, ρόδι και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΤο πιο νόστιμο και γρήγορο ορεκτικό είναι γεγονός! 😉 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δείχνει πως να φτιάξεις φέτα σαγανάκι με σουσάμι, ρόδι και μέλι Τζιβέρτι σε μόλις λίγα λεπτά και να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου 🍯 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Yogurt Bark με φυστικοβούτυρο και Rude Health Low Sugar Granola από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει Yogurt Bark με φυστικοβούτυρο και Rude Health Low Sugar Granola για καλοκαιρινό σνακ! Μια συνταγή που θα κλέψει μόνο 5 λεπτά από τον χρόνο σου! 😉 Δες πιο κάτω πως να την φτιάξεις!
Αλμυρό κέικ με μανούρι, δυόσμο και Sacla Nduja Pesto από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΜε το Sacla Nduja Pesto μπορείς να κάνεις...θαύματα! 😉 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής φτιάχνει αλμυρό κέικ με μανούρι, δυόσμο και Sacla Nduja Pesto και σου το αποδεικνύει, μέσα σε λίγα απλά βήματα! Θες να το φτιάξεις κι εσύ; Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Pizza με τυρί μπουράτα, πιστάτσιο και TABASCO® Sriracha Sauce από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΠαγκόσμια Ημέρα Πίτσας 🍕🍕 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής φτιάχνει μια ξεχωριστή συνταγή πίτσας με τυρί μπουράτα, πιστάτσιο και TABASCO® Sriracha Sauce συνδυάζοντας μοναδικά υλικά για εσένα που αγαπάς την pizza αλλά και τις προκλήσεις 😉 Ανυπομονείς να την φτιάξεις; Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Χριστουγεννιάτικη πίτα με τυρί brie και μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΟι τελευταίες μέρες του χρόνου κρύβουν εκπλήξεις! 🎄✨ Αυτή η Χριστουγεννιάτικη πίτα με τυρί brie και μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα για γέμιση, θα σε κάνει να...το πιστέψεις 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Baked-tree από σφολιάτα και μαρμελάδα St.Dalfour Φράουλα από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΜύρισαν Χριστούγεννα και ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου έχει στολίσει στην κουζίνα του Food Stories το πιο ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο με σφολιάτα και μαρμελάδα St.Dalfour Φράουλα 🎄🍓 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις!
Flat bread με Sacla Black Truffle Pesto, κατσικίσιο τυρί και προσούτο από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΑν η απόλαυση ήταν φαγητό, σίγουρα θα ήταν Flat Bread με Sacla πέστο μαύρης τρούφας, κατσικίσιο τυρί και προσούτο😪 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου μπορεί να σου επιβεβαιώσει ότι είναι τόσο απολαυστικό όσο...φαίνεται! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Αλμυρό κέικ με GAEA ελιές και λιαστές ντομάτες από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΟ σεφ Γιάννης Γιαγκουλής μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και φτιάχνει αλμυρό κέικ με ελιές και λιαστές ντομάτες GAEA! 🍅 Το πιο λαχταριστό και απολαυστικό κέικ για τα απογεύματα της νηστείας 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Τραγανά λουκανικοτυροπιτάκια Meica με σάλτσα D&L Andalouse Sauce από τον σεφ Βαγγέλη ΜωραϊτηΑυτά τα λουκανικοτυροπιτάκια από τον σεφ Βαγγέλη Μωραϊτη είναι τόσο λαχταριστά όσο φαίνονται 😉 Με λουκάνικα Meica, πιπεριές και D&L Andalouse Sauce η απόλαυση φτάνει στο...κόκκινο! Δες πιο κάτω πως να τα φτιάξεις!
Ενεργειακές μπουκιές με Familia Pure Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Μαύρο Κεράσι από τον σεφ Βαγγέλη Μωραϊτη (Guest: Κρίστυ Αγαπίου)Ξεκινάμε την νέα χρονιά με θετική αλλά και θρεπτική...ενέργεια! 😉 Ο σεφ Βαγγέλης Μωραϊτης φτιάχνει μαζί με τη Κλινική Διαιτολόγο Κρίστυ Αγαπίου υγιεινά energy balls με Familia Pure Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Μαύρο Κεράσι! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Μπρουσκέτες με πάπια, σάλτσα gorgonzola και μαρμελάδα St. Dalfour Σύκο από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΘες να φτιάξεις κάτι διαφορετικό για το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς; 🎄 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου έχει τη λύση! 😉 Αυτές οι μπρουσκέτες με πάπια, σάλτσα gorgonzola και μαρμελάδα St. Dalfour Σύκο θα κλέψουν την παράσταση! Δες πιο κάτω πως να τις φτιάξεις!
Χριστουγεννιάτικη τυρόπιτα με τυρί brie και μαρμελάδα St.Dalfour Ρόδι και Βατόμουρο από τον σεφ Βαγγέλη ΜωραϊτηΟ σεφ Βαγγέλης Μωραϊτης δημιουργεί την πιο γρήγορη Χριστουγεννιάτικη τυρόπιτα με τυρί brie και μαρμελάδα St.Dalfour Ρόδι και Βατόμουρο και σε βάζει απευθείας σε Christmas mood! 🎄 Δες πιο κάτω τη συνταγή! 😉
Πατάτες φούρνου με λουκάνικα Meica και TABASCO® Sauce από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟι ξεχωριστές περιστάσεις απαιτούν και... ξεχωριστά πιάτα 🎄 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου φτιάχνει πατάτες φούρνου με λουκάνικα Meica και TABASCO® Sauce για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και σου υπόσχεται ότι απλά θα κλέψουν την παράσταση 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Σπιτικές πίτσες Vegetarian & Pepperoni με Tabasco Sriracha Sauce από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουPizza night στο σπίτι με την παρέα; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δίνει επιλογές! Vegetarian & Pepperoni σπιτικές πίτσες με TABASCO Sriracha Sauce για τους χορτοφάγους αλλά και για όσους δηλώνουν Pepperoni lovers! Δες πιο κάτω πως να τις φτιάξεις!
Mini πίτσες μελιτζάνας με Sacla πέστο βασιλικού, ντομάτα και τυρί μοτσαρέλαΕίσαι pizza lover αλλά θες να αποφύγεις τις περιττές θερμίδες; Σου έχουμε εναλλακτική! Φτιάξε mini πίτσες μελιτζάνας με Sacla πέστο βασιλικού, ντομάτα και τυρί μοτσαρέλα και ετοιμάσου να ξετρελαθείς! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Frozen yogurt bark με μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι & Μύρτιλο και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΨάχνεις ακόμη να βρεις το γευστικό highlight του καλοκαιριού σου; Μόλις το βρήκες! Ακολούθησε τα βήματα του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου και φτιάξε στα γρήγορα δροσιστικό Frozen yogurt bark με φράουλες, μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι & Μύρτιλο και μέλι Τζιβέρτι! Δες πιο κάτω τα υλικά!
Παγωτό με μαρμελάδα St.Dalfour Φράουλα από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΕξαφανίζεται το παγωτό από το μπολ σου πριν καν το αντιληφθείς; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δείχνει πως να το φτιάξεις στο σπίτι με μαρμελάδα St.Dalfour φράουλα χωρίς γλουτένη και πρόσθετη ζάχαρη! Δες πιο κάτω τα υλικά!
Καλαμάκια με γαρίδες, ρίγανη και GAEA άρτυμα εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου αρωματισμένου με λεμόνιΓρήγορο καλοκαιρινό σνακ που μυρίζει κυριολεκτικά...θάλασσα! Αυτά τα καλαμάκια με γαρίδες, ρίγανη και άρτυμα εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου θα σε ταξιδέψουν κατευθείαν στα νησιά της Μεσογείου! 😉 Θέλεις να μάθεις πως; Δες πιο κάτω!
Γαρίδες κοκτέιλ με D&L Tartare SauceΓαρίδες κοκτέιλ με D&L Tartare Sauce! Αυτό το σνακ είναι απλά εθισμός! 😉 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις εύκολα και γρήγορα και να εντυπωσιάσεις την παρέα σου!
Φρουτοσαλάτα με μέλι ΤζιβέρτιΦρουτοσαλάτα με μέλι Τζιβέρτι! Ο καλύτερος τρόπος για να δροσιστείς αυτό το καλοκαίρι! 😉 Δες πιο κάτω πως να τη φτιάξεις!
Πικάντικο Guacamole Ντιπ με TABASCO® SauceΏρα για σνακ; Απόλαυσε το στο σπίτι ανεβάζοντας την ένταση με ένα πικάντικο Guacamole Ντιπ συνοδευμένο με TABASCO Sauce! Δες πιο κάτω πως μπορείς να το φτιάξεις 😉
Mini Pizza με SACLA πέστο λιαστής ντομάταςIt’s PARTY TIME! Οι mini pizzas με Sacla Pesto λιαστής ντομάτας δεν θα αντέξουν για πάνω από μισή ώρα στο τραπέζι! 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά για τις φτιάξεις κι εσύ!