Σύμφωνα με τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου, το μυστικό για μια άκρως γευστική μακαρονάδα κρύβεται στον…ζωμό!

Μας συμβουλεύει να κρατάμε πάντα λίγο από το νερό που βράσαμε τα μακαρόνια μας έτσι ώστε να το χρησιμοποιούμε για τη σάλτσα μας. Το νερό από τα βρασμένα μακαρόνια είναι ο καλύτερος ζωμός αφού μέσα από το άρωμα και τη γεύση του μπορεί να κάνει τη σάλτσα μας ακόμη πιο γευστική! Παράλληλα ο ζωμός δημιουργεί ένα άριστο γευστικό δέσιμο μεταξύ της σάλτσας και των ζυμαρικών!

Δοκίμασε το tip του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου και…θα μας θυμηθείς!

Καλή απόλαυση!

(Visited 251 times, 1 visits today)