Τα αυγά αποτελούν ένα εξαιρετικό, γρήγορο και θρεπτικό γεύμα.

Πως όμως πετυχαίνουμε το τέλειο ψήσιμο ενός αυγού ποσέ χωρίς να ραγίσει το ασπράδι;

Σύμφωνα με τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου, το μυστικό βρίσκεται στο ξύδι! 😉

HOW TO ⤵️

  • Βάζουμε τα αυγά σε μια κατσαρόλα με νερό και προσθέτουμε λίγο ξύδι. 
  • Φροντίζουμε, αν βράζουμε περισσότερα από ένα αυγά να έχουν αρκετό χώρο μεταξύ τους. 
  • Τέλος, τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά και έπειτα τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα. 

Δες το How To Video εδώ

(Visited 80 times, 1 visits today)