Τα αυγά αποτελούν ένα εξαιρετικό, γρήγορο και θρεπτικό γεύμα.
Πως όμως πετυχαίνουμε το τέλειο ψήσιμο ενός αυγού ποσέ χωρίς να ραγίσει το ασπράδι;
Σύμφωνα με τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου, το μυστικό βρίσκεται στο ξύδι! 😉
HOW TO ⤵️
- Βάζουμε τα αυγά σε μια κατσαρόλα με νερό και προσθέτουμε λίγο ξύδι.
- Φροντίζουμε, αν βράζουμε περισσότερα από ένα αυγά να έχουν αρκετό χώρο μεταξύ τους.
- Τέλος, τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά και έπειτα τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα.
(Visited 80 times, 1 visits today)