Πρόγευμα / Brunch

Scrambled egg sandwich με Rude Health Almond Drink Organic, φράουλες και αμύγδαλα από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΟ σεφ Γιάννης Γιαγκουλής μας εκπλήσσει ευχάριστα φτιάχνοντας για brunch scrambled egg σάντουιτς με Rude Health Almond Drink Organic, φράουλες και αμύγδαλα 🍳 Ανυπομονείς να το δοκιμάσεις; 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Vegan pancakes με Rude Health Chocolate Crunch Granola & Rude Health Coconut Drink Organic από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΟ σεφ Γιάννης Γιαγκουλής φτιάχνει πεντανόστιμα Vegan Black Forest pancakes με τα νέα προϊόντα Rude Health Chocolate Crunch Granola & Rude Health Coconut Drink Organic! Ένας συνδυασμός που πραγματικά θα σε αφήσει...άφωνο! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Vegan ενεργειακές μπάρες με Familia Pure Granola και χουρμάδες από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουVegan + January = Veganuary 🌱 και ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δίνει την πιο λαχταριστή ιδέα για vegan σνακ! Φτιάχνει πεντανόστιμες ενεργειακές μπάρες με Familia Pure Granola και χουρμάδες και σε προκαλεί...να τις δοκιμάσεις! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Αυγά σακσούκα με Sacla Nduja Pesto και κόκκινες πιπεριές από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΑν μέχρι τώρα πίστευες ότι είχες δοκιμάσει το απόλυτο brunch, αυτή η συνταγή του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου έρχεται να σε διαψεύσει! 😉 Φτιάξε αυγά σακσούκα με Sacla Nduja Pesto σε γεύση πικάντικου λουκάνικου και κόκκινες πιπεριές και θα μας θυμηθείς 🍳🌶😪 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Αυγοφέτες με χαλούμι και λουκάνικα Meica Deutschlander από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήBrunching...παραδοσιακά 🍳 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου προτείνει αυγοφέτες με χαλούμι και λουκάνικα Meica 🍴 Ετοιμάσου να φτιάξεις το πιο λαχταριστό και απολαυστικό πρωινό που έχεις δοκιμάσει ever! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Porridge με φρούτα και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΈνα πλούσιο πρωινό είναι φυσικά ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου! ☀️ Φτιάξε porridge με φρούτα και μέλι Τζιβέρτι όπως ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου και ετοιμάσου να αγγίξεις top επίπεδα ενέργειας αλλά και απόλαυσης! 🍌😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Scramble eggs με Sacla Pesto λιαστής ντομάτας από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και φτιάχνει scrambled eggs με αβοκάντο και Sacla πέστο λιαστής ντομάτας 🥑🍅 Το απόλυτο brunch σε περιμένει να το δημιουργήσεις 😪 Τι περιμένεις; Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Πρωϊνό κέικ με Familia Berry Granola και γιαούρτι από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΨάχνεις πρωινό σνακ που θα σε...κρατήσει; 😉 Μόλις το βρήκες! Αυτό το πρωινό κέικ με Familia Berry Granola και γιαούρτι από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή θα σε χορτάσει ξεπερνώντας κάθε προσδοκία! 🍓 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Νηστίσιμες μπάρες βρώμης με Familia Pure Granola και χουρμάδες από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΘες η διατροφή σου να μην χάσει το ενδιαφέρον της την περίοδο της νηστείας; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει νηστίσιμες μπάρες βρώμης με Familia Pure Granola και χουρμάδες 🥄 Απλά θα τις λατρέψεις! 😉
Ενεργειακές μπουκιές με Familia Pure Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Μαύρο Κεράσι από τον σεφ Βαγγέλη Μωραϊτη (Guest: Κρίστυ Αγαπίου)Ξεκινάμε την νέα χρονιά με θετική αλλά και θρεπτική...ενέργεια! 😉 Ο σεφ Βαγγέλης Μωραϊτης φτιάχνει μαζί με τη Κλινική Διαιτολόγο Κρίστυ Αγαπίου υγιεινά energy balls με Familia Pure Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Μαύρο Κεράσι! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Brunch με αβγά benedict, σάλτσα Ηollandaise και Tabasco Sriracha από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΔεν έχεις ακόμη δοκιμάσει το νέο Tabasco Sriracha Sauce που μόλις κυκλοφόρησε; 🌶️ Αυτή η συνταγή brunch με αυγά benedict και σάλτσα Hollandaise από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου, είναι η ευκαιρία σου 😉🍳 Δες πιο κάτω τα υλικά!
Overnight breakfast bowl με Familia Original Swiss Muesli, γιαούρτι, φρούτα και μέλι ΤζιβέρτιΤι μπορεί να συγκριθεί με ένα καλό πρωινό της στιγμής; Ένα Overnight breakfast bowl με Familia Original Swiss Muesli φτιαγμένο από το βράδυ 😉 Πρόσθεσε γιαούρτι, φρούτα και μέλι Τζιβέρτι για περισσότερη απόλαυση! Δες πιο κάτω τα υλικα!
Pancakes με κρέμα ταχίνι, Familia Choco Granola και μαρμελάδα St. Dalfour Φράουλα από τον chef Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου μας αφήνει…άφωνους! Αυτή τη φορά φτιάχνει Pancakes με ταχίνι και καραμελωμένα φουντούκια χρησιμοποιώντας μαρμελάδα St.Dalfour φράουλα, Familia Choco Granola και μέλι Τζιβέρτι! Δες πιο κάτω τη συνταγή!